Bir bakışıyla şiir yazdıran burçlar hangileridir? Bu burçlar bakışlarıyla resmen büyülüyor

Bir bakışıyla şiir yazdıran burçlar hangileridir? Bu burçlar bakışlarıyla resmen büyülüyor

Gözlerin hayal edilemez güçleri vardır. Ruhunuzun kapıları olarak bilinirler. Bu burçların gözleri öyle büyüleyicidir ki her şeyi gözleri ile yapabilirler. İşte gözleri ile insanları büyüleyen o burç.

Akrepler en büyüleyici göze sahiptir. Büyüleyici bakışlarına karşı koyamazsınız. Akreplerin keskin özellikleri vardır. Gözleri cesur, ışıltılı ve parlaktır. Kafanızı karıştırabilecek derin ve yoğun bakışları var. Akreplerin gözlerine bakarken dünyanın geri kalanını unutacaksınız.

ŞAİRLER ŞİİRLERİ AKREPLERİN GÖZLERİ İÇİN YAZMIŞTIR

Şairler gözler hakkında çok şey yazmışlardır. Bunların akrep gözleri olduğundan eminiz. Akrepler inandırıcı bir bakışa sahiptir ve birine baktıklarında başka biri üzerinde belli bir baskı kurarlar.

Sadece gözlerini gözlemleyin ve tüm kişiliklerinin bu iki yuvada toplandığını fark edeceksiniz.

Akrepler de çok zeki ve kurnazdır. Gözleri iletişim kurarken, onları aynı anda hem büyüleyici hem de çekici kılan belirli bir parıltıya sahiptir.

guzel-goz.jpg

AKREPLER GÖZLERİ İLE NELER YAPABİLİR?

Gözler onların süper gücüdür. Bu küre çiftiyle harikalar yaratabilirler. Akreplerin gözleriyle neler yapabileceğini öğrenmek istiyorsanız yazının devamını okuyun.

GÜZEL GÖZLÜ AKREPLER ÇOK İYİ GÖZLEMCİLERDİR

Güzel göze sahip olmak bir nimettir. Elbette bu gözler bizi tüm bu evrene bağlayan portaldır. Görüyoruz, gözlemliyoruz ve bu sihirli kapıdan bilgi alıyoruz.

Akrepler gözlemcidir. Sadece çevrelerine bakarlar ve ihtiyaç duydukları her şeyi alırlar. Gözleri onları başkalarının dikkat etmeyebileceği yerlere götürür.

guzel-gozler.jpg

AKREPLER GÖZLERİ İLE İKNA EDEBİLİR

Akreplerle iletişim kurarken gözlerinde görmemeye çalışın. Seni donduracaklar. Medusa'nın saçında yılan yerine akrep olması gerektiğinden şüpheliyiz.

Akrepler, süper manyetik ve çekici bakışlarıyla herkesin kendileriyle aynı fikirde olmasını sağlayabilir. Bakışlarına uzun süre dayanamaz. Bakışlarının sihirli güçleri var. Görünümleri ile sizi hem rahat ettirebilir hem de rahatsız edebilirler.

Aşık, gözleri her şeyi söyleyecektir. Akrepler, yüzlerinde o tutarlı ışıltılı ve yıldızlı gülümsemeye sahip olacaklar.

Akrepler bir şeyden ya da birinden hoşlanmadığında bu durum bakışlarına da yansır. Bir öfke içinde, ateşli gözlerinde alevlerin yandığını görebilirsiniz.

Kısacası, gözlerinde bin bir ifade var ve her biri en iyi ilham verici seviyede.

AKREPLER GÖZLERİ İLE MASAL ANLATABİLİR

Akrepler gözleriyle masal anlatabilir. Ruh hallerini görmek veya ne istediklerini bilmek istiyorsanız? Sadece kürelerine bak. Akrepler ayrıca gözleriyle iletişim kurma konusunda uzmandır.

Sadece kaşlarını kaldıracaklar veya gözlerini kocaman açacaklar ve anlatmak istedikleri her şeyi anlayacaksınız.

Akrepler birinin yüzüne yalan söyleyemez çünkü yüz ifadeleri sakin kalabilir ama gözlerinde huzursuzluk görürsünüz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN