Bir dönem reyting rekorları kıran dizi yayından kaldırılıyor! Final bölümü bu hafta ekranlara geliyor

Bir dönem reyting rekorları kıran dizi yayından kaldırılıyor! Final bölümü bu hafta ekranlara geliyor

Kanal D'nin sezona iddialı başlayan dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Geniş oyuncu kadrosuna sahip dizi için erken final yapma kararı alındı. İşte detaylar...

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı 'Dilek Taşı' dizisi için erken final kararı alındı.

Sezona reyting rekorları kırarak başlayan Dilek Taşı'nın reytinglerinin düşmesinin ardından yönetmen ve senarist değişikliğine gidilmişti.

DİLEK TAŞI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dilek Taşı dizisi, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü yayınlanacak 20. bölümle ekranlara veda edecek.

Dizide Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'a; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil gibi isimler eşlik ediyordu.

dilek-tasi-dizisi-neden-bitti.jpg

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

1980'li yıllarda geçen Dilek Taşı dizisi, idam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak vermesini konu alıyor.

Dizinin hikayesi, 1987 yılıyla başlıyor. Aras Rona ve Rüçhan Rona oldukça varlıklı bir ailedir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı) ailesiyle Rona'ların müştemilatında yaşamaktadır.

İdamla yargılanan Mustafa'nın (Salih Bademci) eşi vefat ettiği için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona'lar evlat edinmek zorunda kalır.

Dizi, Cemre'nin Rona ailesinde yaşadığı zorlukları ve sonunda ailesini bulmasını konu alıyor.

DİLEK TAŞI DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Salih Bademci: Mustafa

Hazal Subaşı: Figen Kutlu

Ozan Dolunay: Kenan

Perihan Savaş: Macide Rona

Özge Özberk: Rüçhan Rona

Elif Doğan: Cemre

Teoman Kumbaracıbaşı: Aras Rona

Çiçek Dilligil: Nalan

Engin Yüksel: Necdet

Afra Karagöz: Emine

Lena Naz Kalaycı: Melek

Ömer Toprak Yılmaz: Sinan

Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN