Bir dönemin efsane rapçisiydi! Hayranlarını üzen haber: İntihara teşebbüs etti

Bir dönemin efsane rapçisiydi! Hayranlarını üzen haber: İntihara teşebbüs etti

Bir dönemin efsane olarak anılan rapçisi Sansar Salvo mahlaslı Ekinsan Arslan'dan hayranlarını üzen haber! İntihara teşebbüs ettiğini açıkladı! O açıklamaları sosyal medya hesabından paylaştı...

Sansar Salvo, Türkiye'nin köklü rap müzik sanatçılarından biri olarak tanınan Ekincan Arslan, geçtiğimiz günlerde sarsıcı bir açıklama yaparak 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştığını duyurdu.

SANSAR SALVO SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

sansar-salvo-intihar.webp

Sanatçının resmi sosyal medya hesabından paylaştığı içeriklerde, uzun süredir ailevi sorunlar yaşadığını ve bu olayları öfkeyle dile getirdiğini görmekteyiz. Arslan, eski kız arkadaşı, babası ve ailesinin de karıştığı olayları detaylı bir şekilde anlatarak, intihar girişimini şu ifadelerle duyurdu: "Ben geçen çarşamba 43 adet parol çeşitli antipsikotik ve antibiyotiklerle kişisel bi buhran yüzünden intihar etmişim. Adam kız arkadaşıma telefon açmıyo whatsapptan yaziyo dakikası bitmesin diye Taksim ilk yardımda. Napcan ben canıma yine kiysam zaten 2 etti. Evleri mi yicen?"

"SİZ REZİL ETTİNİZ"

Sansar Salvo, silah kullanmayı bilmediğini ancak kendisini koruma konusunda bilgi sahibi olduğunu belirtti. "Silah kullanmayı bilmiyorum ama kendimi nerede koruyacağımı çok iyi bilirim. Telefonu kapattım, aramayın demiştim. Siz rezil ettiniz. Beni bugün kimseye dövdüremeyeceksiniz avukatcım. Avukatın telefonunu kapatıyorum, korkak herif. Bundan doğacak her zarardan sorumlusun." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Sansar Salvo'nun 18 Kasım tarihinde Düzce'de düzenleyeceği konser, sevenleriyle buluşmayı bekliyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN