Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma'ya veda mı ediyor?

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma'ya veda mı ediyor?

Yasak Elma dizisinin 'Kumru'su Biran Damla Yılmaz, sık sık diziden ayrılacağı haberleriyle gündeme geliyor. Ancak Yılmaz'ın, dizinin haziranda yapılması planlanan finaline kadar ekipte kalmayı düşündüğü ifade edildi.

Bu yıl yayınlanan altıncı sezonuyla da yıllardır sürdürdüğü reyting başarısını devam ettiren Yasak Elma dizisi, sürekli ekipten ayrılanlar ve ekibe katılanlarla gündeme geliyor. Diziyle ilgili sık sık gündeme gelen bir iddia da Kumru rolüne hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın ekipten ayrılacağı.

Alınan son bilgiye göre; Biran Damla Yılmaz, yakın zamanda Medyapım imzalı diziden ayrılmayacak. Yılmaz'ın, şimdilik haziran ayında final yapması planlanan dizide sezon sonuna kadar yer almayı planladığı belirtildi.

YASAK ELMA OYUNCULARI

Dizinin bu sezonki ana oyuncu kadrosunda; Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Emre Kızılırmak gibi oyuncular yer alıyor. Ayrıca diziye, yakın zamanda ünlü oyuncu Nehir Erdoğan'ın da dahil olacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN