Reyting canavarına altı sezondur direniyor: Yasak Elma'nın ekran ömrü yine uzadı

Reyting canavarına altı sezondur direniyor: Yasak Elma'nın ekran ömrü yine uzadı

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, altıncı sezonunda da seyircisinin ilgisini üstünde tutmaya devam ediyor. Disney Plus için filminin çekileceği öğrenilen dizinin, son olarak alınan final kararından da vazgeçilip yayın hayatına devam edebileceği öğrenildi.

Altı sezondur ekran yolculuğuna iyi reytinglerle devam eden Yasak Elma dizisi, Disney Plus bünyesinde farklı bir şekilde izleyici karşısına çıkacak. Alınan bilgiye göre, fenomen dizinin filmi çekilecek. Geçen yaz çekilmesi planlanan proje, ekip çok yorgun olduğu için ertelenirken, Medyapım’ın filmi bu yaz çekeceği konuşuluyor.

YASAK ELMA YOLA DEVAM MI EDECEK?

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; diziyle ilgili bir söylenti de kulislerde dolaşmaya başladı. Bu sezon biteceği açıklanan ve başta Eda Ece olmak üzere oyuncuların da bu bilgiyi teyit etmesine rağmen, dizinin bir sezon daha uzatılacağı söyleniyor.

Yapımcı Fatih Aksoy’un hâlâ çok yüksek reytingler alan dizinin 7. Sezonu da çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN