Yasak Elma'ya bir transfer daha: 'Aslan' geliyor

Yasak Elma'ya bir transfer daha: 'Aslan' geliyor

Yıllardır ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Popüler projeye Nehir Erdoğan'ın ardından bir isim daha dahil oldu. Kadroya katılacak 'Aslan' karakterinin sürpriz bir hikayesi olacak.

Altıncı sezonunda da reyting başarısıyla adından söz ettiren Fov Tv dizisi Yasak Elma, ekibe yeni katılan oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Diziye son olarak Julia karakteriyle Nehir Erdoğan giriş yaparken, Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Medyapım imzalı dizinin 163.bölümünde de ekibe Aslan karakteri dahil oluyor.

1-007.jpg

Üniversite öğrencisi olan Aslan’ı Sarp İkiler canlandıracak. Sarp, Julia’nın destek verdiği bir öğrenci olarak Yasak Elma’ya renk katacak ve sürpriz bir hikayesi olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN