Yasak Elma transfere doymuyor! Ünlü oyuncu kadrosuna katıldı

Yasak Elma transfere doymuyor! Ünlü oyuncu kadrosuna katıldı

Altı yıldır ekran macerasına doludizgin devam eden Yasak Elma dizisi, ekibine dahil ettiği birçok ismin ardından ünlü bir kadın oyuncu ile daha anlaştı. Oyuncu, dizide Doğan'ın hayatındaki önemli kadınlardan olan Julia'yı canlandıracak.

Bu yıl altıncı sezonuyla da reyting listesinde başarısını sürdürmeye devam eden Yasak Elma dizisinin kadrosu genişliyor. Sezon başından beri birçok oyuncuyu kadrosuna dahil eden diziye ünlü bir kadın oyuncu daha katılıyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yabancı Damat dizisiyle yıldızı parlayan Nehir Erdoğan, fenomen diziden gelen teklifi kabul etti.

1-013.jpgNehir Erdoğan

Nehir Erdoğan, dizide Julia adında, Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin hayatındaki vazgeçilmez bir kadını oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN