Böbrekleri iflas etmişti! Masterchef Hamza'dan kötü haber geldi!

Böbrekleri iflas etmişti! Masterchef Hamza'dan kötü haber geldi!

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve böbrekleri iflas eden Masterchef Hamza’dan kötü haber geldi. Diyaliz tedavisi gören Masterchef Hamza, annesinin kendisine böbreğini vereceğini açıklamıştı. Ancak gelen haberle sevenleri adeta yıkıldı.

2021 MasterChef Türkiye’de adından sıklıkla söz ettiren Hamza Mercimek'in ciddi sağlık sorunları yaşadığı ve böbreklerinin iflas ettiği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde MasterChef programına uzaktan bağlantı yoluyla katılan Hamza Mercimek, diyaliz tedavisi gördüğünü ve annesinin kendisine böbreğini vereceğini açıklamıştı.

hamza-bobrek.jpg

ANNEM BANA CAN VERECEK DİYEREK DUYURMUŞTU

Umudunu dile getiren Hamza Mercimek, “Haftanın 3 günü diyaliz tedavisi görüyorum. Çok zor bir süreç ama tedavisi olan bir şey. Beni doğuran annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak.'' demişti.

MASTERCHEF HAMZA'DAN KÖTÜ HABER GELDİ

Ancak Masterchef Hamza’dan kötü haber geldi. Masterchef Türkiye'nin son bölümünde Hamza'yla ilgili üzücü gelişmeyi Somer Şef açıkladı.

2021 MasterChef Türkiye’nin 10 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde Somer Şef, Hamza'yla ilgili son durumu şu şekilde açıkladı: "Daha önce bahsetmiştik biliyorsunuz kendisi böbrek yetmezliği gibi zor bir hastalıkla uğraşıyor. Her annenin yapacağı gibi annesi kendi böbreğini Hamza'ya verecekti. Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza'nın böbrek yetmezliğiyle ilgili sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza'nın yanındayız.”

hamza.jpg

YARIŞMA TARİHİNDE BİR İLK

tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin son bölümü duygusal anlara sahne olurken bir ilk yaşandı. Hamza için mesajlar veren yarışmacılar, jüri üyelerinden bir istekte bulundular. Masterchef yarışmacıları kazanacakları ödülü Hamza için maddiyata çevirmek istediklerini belirttiler. Bu talebe kayıtsız kalmayan Somer Şef, "Yapımcılarımızla konuştuk, bugünlük yarışmayı para ödülüne çeviriyoruz" dedi. Masterchef'te bir ilk yapılarak ödül paraya çevrildi ve 50 bin TL olarak açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN