Boşanıyordu... Demet Özdemir eve hırsız gibi girdi! Bakın ne almış?

Boşanıyordu... Demet Özdemir eve hırsız gibi girdi! Bakın ne almış?

Oğuzhan Koç ile olan evliliğinde sona gelen Demet Özdemir, 8 aylık evliliğini sonlandırma kararı aldı. İkili ortak bir paylaşımla boşanma haberini doğrulamıştı. Kriz çıkan evliliğinde evi terk ettiği söylenen Özdemir, Oğuzhan Koç'un evde olmadığını fırsat bilip eski evine döndü. Bakın evden ne almış?

Geçen yıl nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti boşanma kararı aldı. Yaşadıkları krizi atlatamayan ikili ortak bir açıklama ile bunu duyurmuştu. Uzun süredir beraber paylaşım yapmayan ikili evlerini de ayırdı. Özdemir'den ise 2. bir hamle geldi. Evine hırsız gibi girip bakın ne yaptı?

bosanma.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN 2. HAMLE

2022 yılında evlenen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti evliliklerini sürdüremedi. İddialara göre göre Koç, Özdemir'i aldatmıştı.

ozdemirevlilik.jpg

Henüz boşanma nedenine dair bir açıklama yapmayan Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un galada olduğu sırada evine girdi.

demo.jpg

EVİNDE HIRSIZ GİBİ GİRDİ

Boşanma kararı alan ve sosyal medya hesaplarından bu kararlarını açıklayan Oğuzhan Koç - Demet Özdemir evliliğinde yeni bir gelişme yaşandı.

o.jpg

İddialara göre; Oğuzhan Koç galadayken Demet Özdemir eve habersiz girerek eşyalarını aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN