Bu sabunu yüzünüze 1 kere sürün ne siyah nokta kalıyor ne sivilce! Canan Karatay’ın en favorisi

Bu sabunu yüzünüze 1 kere sürün ne siyah nokta kalıyor ne sivilce! Canan Karatay’ın en favorisi

Yüzünde sivilce olan akne olanlar bu sabun tam size göre! Beslenme uzmanı Canan Karatay, bu sabunun cilde faydalarını tek tek sıraladı. Tek sürüşte bakın neler oluyor?

Sağlıklı gıdalar hakkında çarpıcı bilgiler veren Canan Karatay, cilt için bu kez zeytinyağlı sabunun faydalarını sıraladı. Peki zeytinyağlı sabun ne işe yarıyor?

img-3834.jpeg

CİLDİ NEMLENDİRİR VE SİVİLCE OLUŞUMUNU ENGELLER

Zeytinyağının cilt üzerindeki olumlu etkilerini bilmeyen yoktur. Ve sabunla birleşinde cilde ekstra bir bakım imkanı sunuyor. Bunlardan biri de yüzü ve cildi nemlendirmesi.

img-3835.jpeg

YÜZÜNÜZ GENÇ KALIR VE ZARARLI ETKİLERDEN ARINIR

İçerisindeki zengin içerik sayesinde cildinizin kurumasını engelleyip nem oranını önlüyor. Ayrıca antioksidan özellikleri ile cildi serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyup, cildin genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olmakta.

img-3836.jpeg

DERİNLEMESİNE TEMİZLİK

Zeytinyağlı sabunun nemlendirme özelliğinin yanı sıra cildi derinlemesine temizleme gibi bir özelliği daha var. Cildi temizler, gözenekleri açar ve akne, sivilce gibi durumların yaşanmasını engeller..

Cildi gençleştirir ve pH dengesini korur, doğal savunma mekanizmasını destekler ve cilt hastalıklarına karşı dirençli hale getirir. Bu sayede cilt sağlığı korunmuş olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN