Bugün gökyüzünde tam bir Kavşak, Muhalefet, Altmışlık üçgeni oluşuyor! Peki bu olağan üstü kavuşma burçları nasıl etkileyecek?

Bugün gökyüzünde tam bir Kavşak, Muhalefet, Altmışlık üçgeni oluşuyor! Peki bu olağan üstü kavuşma burçları nasıl etkileyecek?

Bu Salı günü günlük burcunuz, gökyüzünde bir Kavşak, Muhalefet, Altmışlık ve Üçgen'in gelişini görüyor. Peki bunların hepsi bugün burcunuzu nasıl etkileyecek? Ay'ın Uranüs ile kavuşum yaptığı Boğa burcunda olduğunu gösteriyor. Bir Kavuşum, en iyi, kozmik cisimlerin zodyakta birbirine doğru hareket ettiği bir fırsat olarak düşünülür.

4 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işinizde güven ve aidiyet duygunuz yüksek. Bu, küçük başarıları yakalayabilmek adına harika olacak ve akranlarınızın veya meslektaşlarınızın önüne geçmenize yardımcı olacak.

Bununla birlikte, başkalarının yapacağı bazı düzenlemeleri de hoşgörülüyle karşılamalısınız. Bugünkü üretkenliğiniz başkalarının çizgilerini aşmanıza neden olmamalı.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yaptığınız romantik tekliflere, özellikle de kabul edilmeyeceğini düşünerek yapacağınız çılgın tekliflere dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü bunları gerçekten yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Aslında, partneriniz çok heyecan verici bir şey yapmaktansa sizinle çok samimi bir zaman geçirmek isteyebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir arkadaşınızın arkasında kendinizi gizliyorsunuz. Niyetiniz iyi olsa da dikkatli olmanız gerekebilir çünkü bu etrafınızdakiler tarafından böyle algılanmayabilir.

gokyuzu-2.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hafta yeni başlamış olmasına rağmen bu salı çok yorgun görünüyorsunuz, bu yüzden birkaç kişinin sizinle ilgili endişelerini ifade etmesi doğal olacak.

Bir noktada herkesin sizinle ilgilenmesinden çok mutlu olacaksınız ama bu yorucu olacak. Bunun dışında, rahat bir gün önünüzde, böylece dinlenmek için zamanınız olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu salı, söylediğiniz veya yapacağınız her şey yanlış yorumlanabileceği için bazı açıklamalar yapmanız gerekebilir.

Ama aslında en iyisi bu çünkü bu vesileyle size yakın birinin çok farklı bir yüzünü görebileceksiniz. Bu kişi gerçek fikirleriyle sizi şaşırtabilecek bir çocukluk arkadaşınız da olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu oldukça yorucu bir salı olacak ama en azından işinizin çoğunu halledebileceksiniz. Bazı Başaklar, işteki çok zor bir durumun üstesinden gelmeyi başaracaklar.

Bunu mümkün olan en kısa sürede çözebilmekten çok memnun olacaksınız.

gokyuzu-3.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi zorlukları düşünerek yormak yerine hayattaki yolculuğunuzun tadını çıkarın. Bu salı günü yapmanız tavsiye edilen şey bu.

İş yerinde göz önündesiniz ama yalan söyleyip bundan zevk almadığınızı söyleyemezsiniz. Bazı Terazilerin aileleriyle biraz daha fazla zaman geçirmeleri gerekecek çünkü yaşlılarının onlara vereceği iyi tavsiyeleri olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Tecrübeniz olan herhangi bir iş projesinde hizmet vermeniz muhtemel.

Bu nedenle, ne kadar çaresiz olduğunuzu düşünürseniz düşünün, sadece sebat edin çünkü bundan bir şekilde iyi sonuçlar çıkacaktır. Öğleden sonra uzaktan gelen bazı haberler yüzünüzü gülümsetecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu günlerde topluma yansıtmaya çalıştığınız imaj sizi her zamankinden daha fazla yoracak.

Hayatınızda bazı sorunlar var. Partneriniz, ona yapmamasını tavsiye ettiğiniz bir rotada kasten ilerliyor olabilir.

gokyuzu.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Profesyonelliğinizin, iddialı ama eğlenceli kişiliğinizin yüzeye çıkacağı bir rekabet günü. Başkalarından kazandığınız saygı da sizin lehinize olacaktır.

Alçakgönüllülük ve coşku arasında doğru dengeyi bulmanız ve kendinize güvenmeniz gerekir çünkü iyi düşünülmüş ve planlanmış çabanızda başarılı olma olasılığınız yüksektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir meslektaşınızın çok yavaş olması veya ne yapılması gerektiğini anlamaması nedeniyle, sabrınız bu salı iş yerinde test edilebilir.

O kişiye bir nevi bağımlı olduğunuz için, bugün önceliklerinizin hangisi olması gerektiğini gerçekten bilemeyeceksiniz ve onların çok yavaş olduğu gerçeğini kavramak çok zor olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün partnerinizden biraz baskı hissedebilirsiniz çünkü onlar da zor zamanlar geçiriyor olabilirler.

Onu desteklemek için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, ancak siz de bir yere kadar yardım edebilirsiniz. Partneriniz sizden sadece ona karşı yargılayıcı olmamanızı ve tıpkı size yaptığı gibi kendisiyle ilgilenmenizi istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN