Bugün tüm burçlar vites değiştiriyor! Bu değişim 12 Ocak 2023 tarihine kadar etkili olacak

Bugün tüm burçlar vites değiştiriyor! Bu değişim 12 Ocak 2023 tarihine kadar etkili olacak

Bugün Mars istasyonları ve dönüşleri geri gidiyor ve değişim meydana geldikçe ne istediğimizi bilmekte bazı zorluklar olabilir. Bugünden 12 Ocak 2023'e kadar uzanan Mars retrograd döngüsü sırasında, mevcut projelerimizi, istediklerimizi elde etme yaklaşımımızı ve arzularımızı yeniden değerlendirmemiz gerekiyor. Ne istediğimizi doğrudan söylemek yerine, daha düşünceli ve temkinliyiz.

30 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mars doğrudan hareket halindedir, iddialı ve hatta saldırgandır, ancak Mars geriye doğru hareket halindeyken, Mars enerjisi esasen içe dönüktür - içselleştirilir, yoğunlaştırılır, kişiselleştirilir ve belki de basınç altına alınır. Harekete geçmekte tereddüt edebilir, içgüdülerimizi veya doğal dürtülerimizi harekete geçirmek yerine ikinci kez tahmin edebiliriz. Bu döngü bize ne istediğimiz ve arzularımızı nasıl takip ettiğimiz hakkında daha fazla bilgi edinme şansı verir.

Merkür tarafından yönetilen İkizler burcunda geri giden Mars ile pasif agresif iletişim öne çıkabilir. Entelektüel ve zihinsel girişimlerde bir miktar duraklama olabilir.

Bugün vites değiştiriyoruz, bu da muhakeme yeteneğimizi saklı tutabileceğimizi gösteriyor. Ay, günü pratik Oğlak burcunda geçirir ve günümüze sağduyu ile yaklaşırız.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazar günü olağan işlere ara verme ve eğlenceli bir şeyler yapma ihtiyacı hissedeceksiniz.

Büyük olasılıkla bu, gerçek bir mücadeleye dönüşecektir. Eğlenceli bir şey için arkadaşlarınızı kovalayacaksınız ve tüm çabalarınızı bu yönde harcayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu pazar, çok kısa bir zaman diliminde bir şeyler başarmaya çalıştığınız için bazı ekstra sorumlulukları yerine getirmek size düşebilir.

Bunun da ötesinde, bir aile içi etkinliğe dahil olmaktan daha fazlası olabilirsiniz, bu nedenle, geçici olsa bile, bunun iyi gitmesi için üzerinizde çok fazla baskı hissediyorsunuz.

burcunuz-001.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu oldukça gergin bir pazar olacak çünkü evde olan bazı şeylerle ilgili korkunuzu gizleyemiyorsunuz.

Bir yandan, sizi rahatsız eden şeyi tam olarak tanımlayamıyorsunuz, diğer yandan, olup bitenlerden gerçekten rahatsızsınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Enerjiniz en yüksek seviyede olmayabilir ama adanmışlığınız kesinlikle çok yüksek seviyelere ulaşacak. Bu pazar, başlangıçta ulaşılamaz olduğunu düşündüğünüz bazı hedefleri ele almak için ileri gidiyor olabilirsiniz.

Nihai sonucun ortaya çıkması biraz zaman alacak olsa da çabalarınızın sonuçları hemen görülecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Belki de evde, belki de bazı önemli tartışmaların ardından, size özel bazı faydalar elde etmeye hayal ettiğiniz kadar hazır değilsiniz.

Bu, size verilen bir şeyi lehinize nasıl kullanacağınızı bilemeyeceğiniz anlamına gelir. Bunun dışında, gün boyunca çok az zorlukla karşılaşacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, tatilde olsanız bile, sizi iş meseleleriyle meşgul ediyor gibi görünüyor.

İşleri ağırdan aldığınızı, stresli olmadığınızı bile düşünebilirsiniz ama durum öyle değil. Ailenizden biri, geliştirmekte olduğunuz bazı yeni davranışlar hakkında yorum yapabilir ve bu yüzden kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

burc-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazar, sizin bile çoktan geçtiğini düşündüğünüz bazı kişisel saplantılarınız ortaya çıkabilir.

Bu, partnerinizle veya aileden biriyle bazı şeyleri iki kez kontrol etmenizi gerektirebilir. Bu konuyu açacağınız herkes, size verecekleri tavsiyeler konusunda dikkatli olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Etrafınızda türlü türlü işaretler arıyor olabilirsiniz ve noktaları birleştirmeye çalışıyor olabilirsiniz ama objektif olmaya çalışmazsanız, sadece gözünüz açık hayal kurmayı başarırsınız.

Bir arkadaşınız size çok faydalı bilgiler sağlayabilir, ancak bu sizin fikirlerinizle gerçekten uyuşmadığından, onu reddetme olasılığınız daha yüksek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir yandan hala standart heyecan arama modundayken, diğer yandan bundan daha fazlasını arıyor, belki de bazı cevaplar buluyorsunuz.

Bazı derin meseleler en azından bugün sizin için daha önemli olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda kendinizi dışlanmış hissediyor olabilirsiniz ve bu pazar tam tersini size kanıtlamak için karşınızda.

Belki de ailenizle daha fazla zaman geçiriyorsunuz ya da partneriniz sonunda size gösterebilecekleri tüm ilgiyi gösteriyor. Her durumda, bugün sevilmenin ötesinde hissedeceksiniz ve bu endişeleriniz gitmiş olacak.

burclar-001.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, küçük memnuniyetler ve kararlı eylemlerle dolu bir günü karşınıza getirecek. Bazı şeyleri olduğu gibi söylemekten korkmuyorsunuz.

Bunun da ötesinde, sabah saatlerinde uzun süredir kafanızda olan bazı işleri halletmeyi başarmış olabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sağlık meseleleri bugün gündemde olacak, kendi durumunuzdan bahsetsek de, başka birine bakmanız da gerekiyor olabilir.

Ayrıca, bazı açıklamalar talep edebilecekleri için partnerinizle biraz da olsa bir durumda sıkışıp kalabilirsiniz. Belki de son zamanlarda bazı şeyler hakkında çok net olamadınız ve şimdi kendinizi açıklamanın zamanı geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN