Burcuna göre hangi süper güce sahipsin! İşte seni güçlü yapan özelliğin...

Burcuna göre hangi süper güce sahipsin! İşte seni güçlü yapan özelliğin...

Astrologlar, Zodyak'ın her işaretinin, tabiri caizse, yaşam boyunca gelişebilecek bir süper güç gibi belirli bir özelliğe sahip olduğunu söylüyor. Herkes durugörü yeteneğiyle doğmaz. Bununla birlikte, astrologlar, Zodyak'ın her işaretinin bireysel olduğunu ve mutlaka olağandışı bir şey yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyorlar.

KOÇ BURCUNUN ÖZEL BİR YETENEĞİ VARDIR

Koçlar tehlikeyi hissedebilirler, ancak her zaman duygularının peşinden giderler. İyi bir sezgiyle, genellikle kendilerini doğru zamanda doğru yerde bulurlar. Bu burcun temsilcileri gizli bilimlerle meşgulse, çok dikkatli olmaları gerekir. Bilinmeyeni kavrama hırsı ve arzusu üzücü sonuçlara yol açabilir.

BOĞA BURCU HER ZAMAN BİR UYARI ALIR

Boğa , doğaüstü, sihir ve ezoterizmle özellikle ilgilenmez. Ama yine de bunu yapmak için bazı yetenekleri var. Bu takımyıldızın insanları genellikle bilmeden hasar veya lanet gönderebilir. Düşüncelerine ve sözlerine dikkat etmeleri gerekir. Boğa rüyaları nadiren kehanettir. Ancak, bir şey hayatlarını ve refahlarını tehdit ederse, o zaman kesinlikle bir rüyada yaklaşan tehlike hakkında bir uyarı alacaklardır.

İKİZLER BURCU NAZARDAN ŞİKAYETÇİDİR

İkizler doğaüstü şeylerden tamamen acizdir. Konsantre olmayı ve meditasyon yapmakta sorlanırlar. Ancak, kendileri büyülü güçlerden korunmazlar. Genellikle aşk büyülerinden ve nazardan muzdariptirler.

super-guc.jpg

YENGEÇ BURCU SEZGİLERİNE GÜVENİR

Ancak Yengeçler, okült bilimlerde iyi bir başarı elde edebilirler. Çevrelerindeki dünyayı çok ince bir şekilde hissederler, sezgileri onları asla yarı yolda bırakmaz. Evet ve onların hayalleri neredeyse her zaman kehanet niteliğindedir.

ASLANLARIN MÜKEMMEL TILSIMLARI VARDIR

Aslanlar nadiren medyumluk yaparlar. Kendilerine daha fazla takılırlar ve daha yüksek güçleri kavramak için gerekli olan herhangi bir kısıtlama onlara yabancıdır. Ancak yine de Aslanlar mükemmel tılsımlar yapabilirler.

BAŞAK BURÇLARININ SEZGİLERİ GÜÇLÜDÜR

Başaklar iyi bir sezgiye sahiptir. Ancak bu onları hasardan ve nazardan kurtarmaz. Bu takımyıldızın temsilcileri çok savunmasızdır ve onlara zarar vermek kolaydır.

TERAZİ BURÇLARI DOĞUŞTA ŞİFACIDIR

Terazi şifa için bir hediye geliştirebilir. İnsanlara yardım etme istekleri ve doğal iç manyetizma inanılmaz şeyler yapabilir. Ayrıca Terazi aşk büyüsü yapabilir. En iyi olabilecekleri yer burasıdır.

super-guc-001.jpg

AKREP BURÇLARININ MÜKEMMEL BİR ÖNGÖRÜLERİ VARDIR

Zodyakın belki de en büyülü işareti. Doğuştan gelen bir ikna ve öngörü armağanına sahip olarak, basiret, hipnoz ve ezoterizmde belirli yüksekliklere ulaşabilirler. Ancak bir kişiye kolayca zarar verebilecekleri için hediye ve yetenekleri konusunda daha dikkatli olmaları gerekir.

YAY BURÇLARI HER ŞEYİ İNCELEMEYİ SEVERLER

Okçularda. şüphesiz, basiret için bir hediye vardır. Bilinmeyen her şeyi incelemeyi severler, ancak ezoterik ve gizli bilimler alanında bilgi sahibi olduklarından nadiren uygulamaya koyarlar.

OĞLAK BURÇLARI OLAĞANÜSTÜ ÜSTÜ OLAYLARA KARIŞMAZ

Oğlaklar doğaüstü olaylara hiç karışmamaktadır. Bu burcun temsilcileri hem kendilerine hem de başkalarına zarar verebilecekler.

gucler.jpg

KOVA BURÇLARININ SAĞLAM BİR İÇGÜDÜLERİ VARDIR

Kovalar , rüyaların anlamını kolayca tahmin etme süper gücüne sahiptir ve ayrıca insanları görmelerine yardımcı olan iyi bir içgüdüleri vardır.

Ayrıca Tarot kartlarını okuma yeteneğine de sahiptirler. Kovalar arasında birçok enerji vampiri vardır.

BALIK BURÇLARI ÇOK HASSASTIR

Balıkların okült ile meşgul olmaları tavsiye edilmez. Çok hassastırlar ve çok zayıf enerji korumasına sahiptirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN