Cadılar Bayramı için öyle bir kostüm giydi ki... Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı oldu! Tepki çekti: Hiç komik değil

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema karakterine bürünen bir sosyal medya kullanıcısı tepkilerin odağı oldu! Cadılar Bayramı için giydiği kostüm tepkilere sebep oldu! İşte o tepki çeken video...

Sosyal medyanın gücü, zaman zaman tartışmalı konuların odağını oluşturduğu bir platform haline geliyor. Son olarak, ünlü "Kızılcık Şerbeti" dizisi karakteri Nursema'ya bürünen bir sosyal medya kullanıcısı, Cadılar Bayramı için seçtiği kostümle büyük bir tepki topladı.

NURSEMA KOSTÜMÜ TEPKİ ÇEKTİ

kizilcik-serbeti-nursema.png

Ünlü "Kızılcık Şerbeti" dizisinin karakteri Nursema, adeta bir fenomen haline geldi. Bu karaktere ilham kaynağı olan bir sosyal medya kullanıcısı, Cadılar Bayramı kutlamaları için Nursema kostümü seçti.

"CİDDEN ÇOK KÖTÜSÜNÜZ"

Kostümüyle Nursema'ya bürünen kullanıcı, o anı sosyal medya platformunda paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Videoya gelen yorumlarda, "Nursema kostümü değil de onu camdan iten caninin kostümünü giysen halloween için daha uygun olurdu", "Cidden çok kötüsünüz" yorumlarıyla tepkileri gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir