Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı ayrıldı mı? Ünlü çiftten ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı ayrıldı mı? Ünlü çiftten ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

Magazin dünyasının gözde isimlerinden olan Acun Ilıcalı'nın Çağla Altunkaya ile olan ilişkisinin sallantıda olduğu söylenildi. Ünlü çiftin arasının bozuk olduğu iddiaları sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı Hull City maçında bir arada görüntülendi.

İlişkileri ile gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı uzun süredir birlikte olduğu Çağla Altunkaya ile ilişkisini sonlandırdığı iddiaları magazin gündeminde yer aldı. İkilinin arasının bozuk olduğu söylenirken bu iddiaların da asılsız olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya hız kesmeden ilişkilerine devam ediyor.

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya birlikte görüntülendi

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya ilişkilerine hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat yontuç ve Hande Gülşen'in oğullarının doğum günü partisine katılan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya daha sonra Hull City maçında görüntülendi.

Çiftin mutlu olduğu yüzlerinden belli olurken ayrılık iddialarının da asılsız oldu öğrenildi. Çift mutluluklarını paylaştıkları fotoğraf ile gösterdi.

Acun Çağla Ayrılık

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN