Canlı yayında hüngür hüngür ağladı! Nihat Doğan dayanamadı yayını terk etti...

Canlı yayında hüngür hüngür ağladı! Nihat Doğan dayanamadı yayını terk etti...

Canlı yayında ablası ile ilgili anılarını anlatan ünlü türkücü Nihat Doğan "Böyle bir acı yok. Kardeş acısı insanın ciğerini yakıyor. Allah kimselere bu acıyı tattırmasın" diyerek hüngür hüngür ağladı.

2. Sayfa programına konuk olan Nihat Doğan eşi ile mutlu olduğunu söyledi. Bir bebek beklediklerini söyleyen ünlü şarkıcı ablası ile ilgili konuşurken gözyaşlarına boğuldu ve daha fazla dayanamayarak canlı yayını terk etti.

HAYRANI İLE SESSİZ SEDASIZ EVLENEN NİHAT DOĞAN BABA OLMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Yeni sezon açılışını yapan 2. Sayfa programının konuğu ünlü türkücü Nihat Doğan oldu. 2. Sayfa programında samimi açıklamalar yapan Nihat Doğan zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Türkücü Nihat Doğan 2022 yılının Ağustos ayında sessiz sedasız İranlı hayranı ile evlenmişti.

nihat-dogan-esi.jpg

Arzu Doğan'ın hamile olduğunu açıklayan sanatçı baba olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Bebeğin cinsiyetini de açıklayan Nihat Doğan ismine bile eşi arzu Doğan ile karar verdiklerini ifade etti. Bir erkek bebek beklediklerini belirten Nihat Doğan konu ailesine gelince canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Zor anlar yaşayan Nihat Doğan bir süre ağladıktan sonra canlı yayından çıkmak zorunda kaldı.

ABLASINDAN BAHSEDEN NİHAT DOĞAN CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

"Ablamı iki yıl bir hafta önce kaybettim" diyen Nihat Doğan canlı yayında zor anlar yaşadı. Ablasının kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten ünlü sanatçı Nihat Doğan "Ablam çok genç vefat etti. Bu dünyada benim için çok kıymetlidir. Garip geldi ve garip birisi olarak da gitti. Bu dünyada bir şey görmedi" diyen canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

nihat-dogan-agladi.jpg

"BÖYLE BİR ACI YOK ALLAH KİMSELERE YAŞATMASIN"

Kardeş acısının çok zor olduğundan bahseden ünlü türkücü Nihat Doğan ablasının kendisinden her gördüğünde karpuz istediğini ve başka bir şey istemediğini açıkladı. "Ablama karpuz dışında bir şey iste ayakkabı elbise alayım diyordum ama o sadece karpuz al o yeter diyordu" diyerek kardeş acısının kendisini bitirdiğini adeta ciğerlerinin yandığını açıkladı. Ablasını kaybettikten sonra yaşadığı acının bir tarifinin bulunmadığını belirten Nihat Doğan "Ben böyle büyük bir acı görmedim, Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi. Nihat Doğan ablasını anlatırken daha fazla dayanamadı ve canlı yayında stüdyoyu terk etti.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN