Ciddiye almayın! Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay ile ilgili şaşırtan çıkış!

Ciddiye almayın! Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay ile ilgili şaşırtan çıkış!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hazal Kaya, önemli bir açıklamada bulundu. Fikret Ali'nin ardından geçen haftalarda ikinci çocuğu 'Leyla'yı kucağına alan ünlü oyuncu, eşi Ali Atay ile kritik bir haberi duyurdu. İşte detaylar...

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın @atayaliko kullanıcı adlı Twitter hesabının çalındığına duyurarak sosyal medyada herhangi bir paylaşımın ciddiye alınmamasını istedi.

Hazal Kaya, paylaşımında, "Ali'nin kullanmadığı Twitter hesabı çalındı. Bir paylaşım yapılırsa ciddiye almayın" ifadelerini kullandı.

hazal-kaya-ali-atay-aciklama.jpg

İKİNCİ ÇOCUKLARINA 'LEYLA' ADINI VERDİLER

Uzun süredir birlikte olduğu Ali Atay ile üç yıl önce nikah masasına oturan Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Çift, 'Leyla' adını verdikleri ikinci bebeklerine geçtiğimiz hafta kavuşmuştu.

Bilindiği üzere iki isme sahip Hazal Kaya'nın ilk adı 'Leyla'. Ali Atay ise yaklaşık 6 yıldır rol aldığı 'Leyla ile Mecnun' dizisinde 'Mecnun' karakteriyle özdeşleşti. Çiftin kızlarına 'Leyla' adını vermesi, takipçileri tarafından tebessümle karşılanarak manidar bulundu.

hazal-kaya-ali-atay-ali-fikret-atay-leyla-atay-fotograflari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN