Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığında flaş sosyal medya kararı! Bu kadarını kimse beklemiyordu

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığında flaş sosyal medya kararı! Bu kadarını kimse beklemiyordu

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 aylık evliliği sona erdi ve boşanma detayları kamuoyuna yansıdı. İddialara göre, ünlü çift arasında bir sosyal medya anlaşması yapıldı. Bu anlaşmaya göre, çift boşandıkları gün fotoğraflarını silme kararı aldı. Bu detaylar sosyal medyada geniş yankı buldu. İşte ayrıntılar...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yaz yaptıkları görkemli düğünle evlenmişti ancak kısa bir süre sonra boşanma kararı almışlardı. Son zamanlarda çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, boşanma sonrası tüm birlikte çektikleri fotoğraflarını Instagram'dan silecekler. Ancak bir süre daha birbirlerini takip etmeye devam edecekler.

OĞUZHAN KOÇ KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

OĞUzhan koç

Geçtiğimiz yaz görkemli bir düğünle evlenen ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un boşanma kararı magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada evliliklerini yürütemediklerini fark ettiklerini ve karşılıklı saygı ve anlayışla boşanma kararı aldıklarını belirtti. Koç, ailelerini ve büyüklerini üzmeden ve yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve basın mensuplarının da aynı hassasiyetle yaklaşmasını rica etti.

Ünlü çift, geçtiğimiz haziran ayında nişanlanmış ve Sarıyer'deki bir otelde gerçekleşen düğünlerinde nikah şahitliklerini Acun Ilıcalı yapmıştı. Ancak kısa süren evlilikleri, çiftin hayranları için beklenmedik bir sürpriz oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN