Dudakta oluşan tüylere elveda deyin! Görünmeyen tüylerin kökünü kazıyacak... Günde 2 bardak için mucizeye tanık olun

Dudakta oluşan tüylere elveda deyin! Görünmeyen tüylerin kökünü kazıyacak... Günde 2 bardak için mucizeye tanık olun

Kadınların en çok şikayet ettiği ve bir türlü çözüm bulamadığı dudak üstünde oluşan tüylere artık elveda deyin. Genelde gözükmeyen ancak gün ışığında kendilerini belli ederek istenmeyen görüntülere neden olan bu tüylerden doğal şekilde kurtulabilirsiniz. Görünmeyen tüylerin kökünü kazıyacak! Günde 2 bardak için mucizeye tanık olun. Artık kuaförlere para vermenize gerek kalmayacak. İşte dudak üstü tüylerinin kökünü kurutan o içecek...

Dudak üstünde oluşan tüyler rahatsız görüntülere neden olabiliyor. Özellikle gün ışığında ortaya çıkan bu tüylerden kurtulmak oldukça zordur. Peki dudak üstünde çıkan tüylerden nasıl kurtulunur? Dudakta oluşan tüylere elveda deyin! Görünmeyen tüylerin kökünü kazıyacak. Günde sadece 2 bardak içmeniz yeterli olacak. Tüm tüyleri kökünden alıyor.

fggff-5.jpg

Kadın erkek fark etmeden ortaya çıkan dudak tüylenmeleri istenmeyen görüntülere neden olabiliyor. İp yada cımbızla alsanız bile bu tüyler tekrardan çıkar. Bu işlemler ciltte kızarıklara neden olur. Kolay yoldan dudak tüylerinden kurtulmak istiyorsanız mutlaka bunu deneyin. Günde 2 bardak içmeniz yeterli olacak. İşte dudak üstü tüylerinin kökünü kazıyan doğal yöntem…

DUDAK TÜYLERİNE ELVADA DEYİN! KÖRÜNMEYEN TÜYLERİN KÖKÜNÜ KAZAYACAK

Dudak üstünde çıkan tüylerden kurtulmak artık çok basit. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kuru nane ve bal kürü ile yapılan bu karışımı ile tüylenme sorunundan kurtulun. Nane, vücutta bulunan androjen hormonu üretimini azaltan bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle nane hem yüz bölgesinde hem de dudak üstünde bulunan tüylerin çıkmasını engeller. Düzenli olarak tükettiğinizde tüylerinizde ciddi oranda azalma göreceksiniz.

gfgfgf-2023-10-29t220626-150.jpg

GÜNDE 2 BARDAK İÇMENİZ YETERLİ

Öncelikle 1 bardak suyu kaynatın. Kaynayan suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar kuru nane ekleyin ve karıştırın. Ardından bardağın üzerini kapatın ve bu şekilde 10 dakika kadar demlemeye bırakın. Süre sonunda içine bal ekleyerek günde 2 defa tüketin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN