Düğün masrafı dağ gibi biriken gençlere müjde! Başvurana 7000 TL düğün desteği verilecek!

Düğün masrafı dağ gibi biriken gençlere müjde! Başvurana 7000 TL düğün desteği verilecek!

Evlenmek isteyenlere müjde! Ekrem İmamoğlu evlenmek isteyenlere 7000 TL düğün desteği sağlayacak. İşte detaylar...

Yeni bir kararla, evlenmek isteyen gençlere 7 bin lira karşılıksız para verileceği müjdelendi. Alınan karar, evlilik öncesi gençlerin hayatlarında büyük bir kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Bu gelişme ile birlikte, evlilik hazırlıklarını tamamlayan çiftler, daha umutlu bir şekilde hayallerini gerçekleştirebilecekler.

evlenmek isteyenlere ibb'den müjde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, evlenmek isteyen çiftlere karşılıksız olarak 7 bin TL destek sağlama kararı aldı. Bu destek kapsamında toplamda 10 bin çifte ödeme yapılacak ve destek ödemelerinin bir defalık olacağı belirtildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuyla ilgili paylaşımlar yaparak, evlenecek gençlerin bu desteğe layık olduklarını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada yeni evlenecek çiftler için Evlilik Desteği Projesi başlatıldığını ve 2023 yılında İstanbul'da 10 binin üzerinde çifte tek seferlik 7 bin TL'lik evlilik desteği sağlanacağını duyurdu. İmamoğlu, ekonomik olarak zorlu günlerden geçildiğini ve yaşam maliyetinin arttığını belirterek, bu durumun herkesi olumsuz etkilediğinin farkında olduklarını ifade etti. Yeni bir yuva kuracak çiftlerin mutluluğuna katkıda bulunmanın kendilerini de mutlu edeceğini söyleyen İmamoğlu, dayanışma ve birlik içinde zor günleri aşacaklarını vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN