Ekrem İmamoğlu'ndan maaş zammı müjdesi! O çalışanların maaşı bu oranda yükselecek

Ekrem İmamoğlu'ndan maaş zammı müjdesi! O çalışanların maaşı bu oranda yükselecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2022 Faaliyet Raporu toplantısında yaptığı konuşmada, İBB çalışanlarının maaşlarında yüzde 10 oranında refah payı iyileştirmesi yapılacağını açıkladı. Bu hamlenin, sözleşmeye ek olarak İBB çalışanlarını yakından ilgilendirdiği belirtildi. Detaylar haberimizde...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı oldukça önemli kararların alındığı bir gündemle gerçekleştirildi. Toplantıda, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) tarafından hazırlanan 2022 yılı faaliyet raporu da masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına müjdeli bir haber verdi. İmamoğlu, İBB bünyesinde görev yapan işçilerin maaşlarının enflasyon farkları dahil olmak üzere artırılacağını açıkladı. Bu karar, İBB çalışanlarının yüzünü güldürdü ve hak ettikleri şekilde değerlendirileceklerini hissetmelerini sağladı.

Ayrıca İmamoğlu, İETT'nin 2022 yılı faaliyet raporunu da değerlendirerek, İstanbul'un toplu taşıma sorunlarına yönelik çözüm önerileri sundu. Toplantıda yapılan konuşmalar ve alınan kararlar, İstanbul'da yaşayan insanların yaşam kalitesini artırmak ve şehrin daha modern bir yapıya kavuşması için atılan önemli adımlar olarak değerlendirildi.

İBB ÇALIŞANLARINA YÜZDE 10...

ibb

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarının maaşlarına yüzde 10 oranında refah payı iyileştirmesi yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda, sözleşmesi devam eden çalışanların ücretlerine ocak ve mart aylarında, sözleşmelerinde belirtilen enflasyon puanına ek olarak 10 puan daha ekleneceği duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, nisan ayı toplantısında İETT'nin 2022 yılı faaliyet raporunu görüştü. Toplantıda söz alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına müjde verdi. İBB'nin yönetim olarak aldığı karar doğrultusunda, halihazırda sözleşmesi devam eden İBB çalışanlarının ücretlerine ocak ve mart aylarında belirlenen enflasyon puanına ek olarak yüzde 10 oranında refah payı iyileştirmesi yapılacağını duyurdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN