Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'den öyle bir intikam aldı ki... Amber Heard, Johny Deep'in kıymetini şimdi anlayacak

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'den öyle bir intikam aldı ki... Amber Heard, Johny Deep'in kıymetini şimdi anlayacak

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı hamleyle herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde dünyanın en yaygın sosyal medya platformlarından biri arasında yer alan Twitter'ı satın almıştı. Musk, Twitter'ı satın almasının ardından ilk olarak CEO Parag Agrawal'ı işten çıkardı. Daha sonrasında ise onaylanmış hesaplarda olan mavi tik ücretini 8 dolar yaptı.

AMBER HEARD'ÜN HESABI KAPATILDI

Tüm bu yaşananlar tartışmalara neden olurken, Musk kimsenin haberi olmadan sansasyonel bir olaya daha imza attı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını kapattığı öne sürüldü. Twitter'da yapılan aramada 'RealAmberHeard' kullanıcı adlı profilin sistemden silindiği görülüyor.

6365fa79de9ec.png

İkili ilk olarak 2013'te Heard'ün rol aldığı "Machete Kills" setinde tanışmıştı. O sırada Musk, o zamanki eşi Talulah Riley ile Heard ise o dönem ki eşi Depp ile birlikteydi.

"AMBER HEARD, JOHNY DEEP'İN KIYMETİNİ ŞİMDİ ANLAYACAK"

Elon Musk ve Amber Heard 2016'nın sonlarında ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard'den bir yıl sonra ayrılan Musk, "Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı" itirafında bulunmuştu. Elon Musk'ın bu hareketi sonrasında sosyal medya kullanıcıları "Amber Heard, Johny Deep'in kıymetini şimdi anlayacak" yorumlarında bulundu.

2015 yılında Johny Deep ile dünyaevine giren Amber Heard, eşinden 2017 yılında boşanmıştı.

Amber Heard, boşandıktan sonra eski kocası Johnny Depp’i, kaleme aldığı bir yazıda “karısını döven adam” olarak tanımlarken, kendisine fiziksel ve pisikolojik şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Suçlamalardan sonra hızla itibarı sarsılan ve projelerden çıkarılan Johnny Depp de iftira davası açarak yasal bir savaş içine girmişti. Haftalarca süren ve canlı olarak yayınlanan davanın sonunda Johnny Depp hem hayranlarını geri kazanmış hem de kendini aklamayı başarmıştı.

Amber Heard - Johnny Depp davası: Heard karar sonrası ilk kez konuştu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN