Erkan Petekkaya o isimle tam 26 yıl sonra bir araya geldi! Sürpriz buluşma!

Erkan Petekkaya o isimle tam 26 yıl sonra bir araya geldi! Sürpriz buluşma!

Son olarak 'O kız' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya tam 26 yıl sonra isimle bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadı.İki ismin tam 26 yıl sonra bir araya gelmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Sırma Yanık ve Ali Ercivan tarafından yazılan, yönetmenliğini Özlem Günhan ve Deniz Yılmaz'ın üstlendiği, 15 Mart'ta ekranlara gelen 24. bölümüyle final yaparak yayın hayatına son veren 'O Kız' adlı dizide başrol oynayarak "Kadir Çetin" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya 26 yıl sonra isimle bir araya gelerek büyük bir sürprize imza attı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'O Kız' dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, 1997 yılında birlikte 70 bölüm Sabah Şekerleri programını sunduğu Ceyda Düvenci ile bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra bir araya gelmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

3 Şubat'ta vizyona giren, Mahsun Kırmızıgül'ün "Prestij Meselesi" filminde 'Gani' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya, NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olarak Ceyda Düvenci ile tam 26 yıl sonra bir araya geldi.

Düvenci, Erkan Petekkaya için; "Çok eski dost, güzellik yarışmasından çıktıktan sonra 'Sabah Şekeri' olduğumda yanımdaydı. Dağ gibi, yakışıklı, yağız bir delikanlı. Geldi, beraber canlı yayın program sunmaya başladık. Yüreği pamuk gibi ama, saman alevi gibi bir siniri var. Sonra üzülüyor sinirlendiği zaman. Sonra 'sunuculuk bana göre değilmiş ben oyunculuğuma geri dönüyorum' dedi, arkasına bakmadan gitti. Ne iyi yaptı giderek. Türk televizyonlarında, dizilerinde yeri doldurulamayacak jönlerden biri oldu. Mesleğine çok hakimdir, Aslan gibi duruşu vardır ama, siz bilmezsiniz o çok heyecanlıdır. Eli ayağı titrer heyecandan" ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya 26 yıl sonra buluştu... Bir zamanlar Sabah Şekerleriydiler

Erkan Petekkaya da dostu Ceyda Düvenci'ye teşekkür ederek şunları söyledi:

"Programa başlarken dans ettiriyorlardı ya bize, hiç yapamıyordum. Odun gibiyim ben, hala dans edemem. Çok saçma hareketler yaptım. 'Ben bu işi yapamayacağım' dedim, Diyarbakır'a tiyatroya geri döndüm. Ya tiyatroydu ya stüdyoydu, ben tiyatroyu seçtim. Benden şeker mi olur ya?"

İkilinin yıllar sonra bir araya gelmesi hayranlarını sevindirdi.

Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya 26 yıl sonra buluştu... Bir zamanlar Sabah Şekerleriydiler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN