EYT'lilere yeri göğü sallayacak haber! Şakkadanak 200 bin TL birden cebinize koyacaklar! Detaylar tek tek anlatıldı

EYT'lilere yeri göğü sallayacak haber! Şakkadanak 200 bin TL birden cebinize koyacaklar! Detaylar tek tek anlatıldı

Yapılan zamların ardından haberler gelmeye devam ediyor. EYT'lilere 200 bin TL müjdesi. EYT'liler 200 bin TL para alacak.

EYT'lilere yeri göğü sallayacak haber! Şakkadanak 200 bin TL birden cebinize koyacaklar! Detaylar tek tek anlatıldı. Emekli, memur, asgari maaşlarının açıklanmasının ardından gözler EYT haberlerine çevrilmişti. EYT'den müjdeli haber geldi. TUİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından EYT'den duyuru geldi. EYT'lilere 200 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar... Haberimizde...

para

EYT'DEN 200 BİN TL MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti 5500 TL'den 8500 TL'ye çıkarttığını açıklamıştı. Bu haberin ardından bir çok insan sevinmişti. Aralık ayı enflasyonun açıklanmasının ardından memur ve emekli maaşı için artış rakamları da belli olmuştu. 

En düşük memur maaşının 11 bin TL aştığı belirtilerek zam oranının %30 olduğu belirtilmişti. EYT'li çalışana 200 bin TL verilecek. Peki bu parayı nasıl alacak? 

Bu zam oranlarının açıklanmasının ardından tazminatlar da belli olmuştu. % 30'luk zam oranından etkilenen kıdem tazminatının, 19 bin 928 TL olduğu açıklanmıştı. 

Belirtilen rakamlar ile birlikte 10 yıl boyunca çalışan her vatandaşın maaşı 199 bin 920 TL olacak. İşte çıkan bir vatandaş cebine bu sayede 200 bin TL para koyacak. 10 yıl boyunca çalışan bir kişi kıdem tazminatıyla ev sahibi olunabileceği müjdesi verildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN