Filenin Sultanı Zehra Güneş gelin oluyor! Güzelliğiyle dünyayı hayran bırakan Zehra bakın kiminle evleniyor?

Filenin Sultanı Zehra Güneş gelin oluyor! Güzelliğiyle dünyayı hayran bırakan Zehra bakın kiminle evleniyor?

A Milli Voleybol Takımı'nın hem başarısıyla hem özel hayatıyla gündemden düşmeyen ismi Zehra Güneş, ortaya çıkan iddialara göre 1 yıldır beraber olduğu sevgilisinden evlenme teklifi aldı. İşte detaylar...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Zehra Güneş, geçtiğimiz akşam İş insanı sevgilisi Eren Dişli ile 1. yılını kutladı. Ortaya çıkan iddialara göre ünlü sporcu, sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Çiftin paylaşımı saniyeler içerisinde beğeni rekoru kırarken çok sayıda da yorum aldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dikkatleri üzerine çeken yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Zehra Güneş, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de görenleri büyülemeyi başarıyor.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü sporcu, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 1 senedir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşan başarılı voleybolcu, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle geçirdiği 1. yılını sosyal medya hesabından paylaştıkları romantik kareyle kutlamıştı.

Filenin Sultanı Zehra Güneş gelin oluyor

22 yaşındaki milli voleybolcu bu mutlu anını, sosyal medya hesabından paylaştı. Güneş'e, birçok isimden tebrik mesajları geldi.

"SENİNLE BİR YIL"

Zehra Güneş, paylaşımında Güneş, "Seninle bir yıl" ifadelerine yer vermişti.

Başarılı sporcunun 1 yıldır aşk yaşadığı sevgilisinden evlilik teklifi aldığı öğrenildi. Filenin Sultanı, yakın zamanda gelin olacak.

Eren Dişli, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yönelik yaptığı çalışmaları ile tanınıyor. Dişli aynı zamanda yapımcılık mesleğini de yürütüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN