Fulya Öztürk'ün başı dertte! Telefonları susmuyor

Fulya Öztürk'ün başı dertte! Telefonları susmuyor

Yaklaşık 2 aya yakındır deprem bölgesinde olan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, bölgeden dönmeyeceğini açıklamıştı. Hakkında çıkan haberlere ilk kez kayıtsız kalmayan Öztürk, çıkan yalan haber sonrasınca açıklama yaptı. Hastaneden çekilen bir görüntüsü sonrası isyan eden Fulya Öztürk bakın ne yazdı?

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, çıkan yalan haberler yüzünden isyan etti. 2021 yılında ait olan bir fotoğraf tekrardan sosyal medyada gündem oldu. Covid olduğu döneme ait olan o fotoğrafın tekrar haber edilmesi sonucunda açıklama yapan Öztürk, telefonun günlerdir susmadığını açıkladı.

fulyaozturk1.jpg

FULYA ÖZTÜRK'ÜN ESKİ GÖRÜNTÜSÜ SERVİS EDİLDİ

Deprem bölgesinden dönmeden haber yapmaya devam eden Fulya Öztürk korkuttu.

fulya.jpg

Günlerdir sosyal medyada Fulya Öztürk'ün ağır hasta olduğu ve tempoya dayanamadığı için hastalandığı iddia edilmiş ve Fulya Öztürk'ün hastane görüntüleri sızdırılmıştı.

ozturk.jpg

ÖZTÜRK AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Covid olduğu döneme ait olan o fotoğraf sosyal medyada gündem olurken, eski haberin tekrardan servis edilmesine sinirlenen Fulya Öztürk açıklama yapmak zorunda kaldı. Öztürk, görüntünün 2021 yılına ait olduğunu belirterek yalan haber olduğunu söyledi.

fulyaozturk.jpg

TELEFONLARI SUSMADI

Haber sonrasında sürekli arandığını belirten Fulya Öztürk, "Günlerdir telefonum susmuyor" diyerek isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN