Göz kanatan yüksek zeka testi: 5 saniyede çocukların arasında gizlenen Etçi Nusret'i bul! Sadece 200 kişiden 20'i gördü

Göz kanatan yüksek zeka testi: 5 saniyede çocukların arasında gizlenen Etçi Nusret'i bul! Sadece 200 kişiden 20'i gördü

Görsel zeka ve dikkat testimizde çocukların arasında gizlenen ünlü etçi Nusret'i 5 saniyede bulmaya çalışın. Bu testten çoğu kişi geçemiyor. Siz de görsel zekanıza güveniyorsanız testimize alalım sizi.

Görsel zeka testleri en eğlenceli testler arasında. Görselde bulunan farklı objeyi bulmak için biraz gözlerinizi yoracaksınız. Size vereceğimiz bu test biraz zor. 200 kişiden sadece 20'si farkı bulabiliyor. "Kendime güveniyorum dikkatli biriyim" diyorsanız bunun için sadece 5 saniyeniz var.

RESİMDE ETÇİ NUSRET'İ BUL!

Görselin içinde gizli bir ünlü var. Herkesin yakından takip ettiği Etçi Nusret'i çocukların arasına gizledik. Ama bunu çok az kişi fark edebiliyor. Bunun için size sadece 5 saniye veriyoruz. Saatinizi hazırladıysanız başlayalım.

nusret.jpg

Görseldeki detay için biraz dikkatli olmanız gerek. Görselde çok sayıda öğrenci var. Fakat Nusret'i bulmak hiç de kolay olmayacak. Gözlerinizi kanatacak bu testi 5 saniyede çözün.

CEVABI VERİYORUZ!

Etçi Nusret'i göremediyseniz üzülmeyin. Kabul edelim biraz zordu. Bu detayı 200 kişiden sadece 20'si bulabiliyor. Eğer 5 saniye ve daha az sürede bulduysanız siz tam bir görsel zeka küpüsünüz. Gözünüzden hiç bir detay kaçmıyor. İşte cevabımız.

gorselzeka.jpg

Peki siz Etçi Nusret'i kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN