Gülseren Budayıcıoğlu'na büyük şok! Dizisi yayından kaldırıldı! O dizi artık yayınlanmayacak!

Gülseren Budayıcıoğlu'na büyük şok! Dizisi yayından kaldırıldı! O dizi artık yayınlanmayacak!

Son dönemin başarılı yazarları arasında yer alarak, birçok diziye ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'na büyük şok. Ünlü yazarın o dizisi artık yayınlanmayacak.

Son dönemde yazdığı romanlarla İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Terzi, Kral Kaybederse, Kardeş ve Çöp Adam gibi pek çok diziye ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'na büyük şok. Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan o dizi artık artık yayınlanmayacak.

Geçtiğimiz yıl ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile yaşadığı tartışma ile dikkatleri üzerine çeken, son dönemin başarılı yazarlarından ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'na büyük şok. Ünlü ünlü psikiyatristin dizisinin yayından kaldırıldığı öne sürüldü.

Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan, ilk bölümü 30 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği, senaryosu ise Melek Gençoğlu tarafından yazılan ve başrolde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun rol aldığı 'Çöp Adam' dizisinin yayın hayatı sona erdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çöp Adam dizisinin yayın hayatı kısa sürdü. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çöp Adam dizisi için final kararı alındı.

Peş peşe iki hafta reytinglerde beklentilerin altında kalan dizide final kararı alındı. Dizinin önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümünün de reytinglerde beklentilerin altında kalması halinde dizi, 30. bölümü ile final yaparak yayın hayatına son verecek.

co.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN