Güzelliğiyle yürek hoplatıyordu! Yeşilçam'ın cesur güzelline yıllar acımasız davranmış! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

Güzelliğiyle yürek hoplatıyordu! Yeşilçam'ın cesur güzelline yıllar acımasız davranmış! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren Serpil Çakmaklı yıllar içindeki değişimi şaşırttı. Bir dönem Nihat Doğan ile hakkında aşk haberleri çıkan Çakmaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Çakmaklı'nın yıllar içerisinde ki değişimi görenleri epey şaşırttı..

1980'li yıllarda en parlak dönemlerini yaşayan ve cesur sahneleri ile de o dönem adından söz ettiren oyuncu Serpil Çakmaklı son haliyle şaşırttı. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Serpil Çakmaklı, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

serpill.jpg

Uzun süredir gözlerden uzakta bir yaşamı tercih eden Çakmaklı, ekranlarda da yer almıyor. 61 yaşındaki Serpil Çakmaklı adeta yıllara meydan okuyor. Gerçek adı 'Şener Dönmez' olan Serpil Çakmaklı, sosyal medyayı da aktif kullanıyor.

2-008.jpg

Yıllar içerisinde bambaşka bir görünüme kavuşan Çakmaklı'nın yüzündeki değişimler de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Serpil Çakmaklı'ya hayranlarından "Çok estetikli ama güzelsin", "Yıllara meydan okuyorsun" yorumlarında bulundu.

3-002.jpg

1-018.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN