Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i... Yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler hayrete düştü

Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i... Yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler hayrete düştü

Yeşilçam'ın unutulmaz film serisi olan Hababam Sınıfı'nın oyuncularının son durumları, zaman zaman merak konusu olmaktadır. Ahmet karakterine hayat veren ve filmin izleyicileri tarafından sevilen oyuncu Ahmet Sezerel'in son görünümü dikkat çekti. İşte ünlü oyuncunun son hali...

Hababam Sınıfı serisinin oyuncularının bugünkü durumları, sık sık ilgiyle takip ediliyor. Yeşilçam'ın eşsiz film serisi Hababam Sınıfı'nda Ahmet karakterine hayat veren Ahmet Sezerel, filmin hayranları tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Oyuncunun güncel durumu büyük ilgi görüyor ve gündeme oturmuş durumda. İşte ünlü oyuncunun son hali...

AHMET SEZEREL KİMDİR?

arew.jpg

Adile Naşit, Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan gibi usta isimlerin rol aldığı Hababam Sınıfı serisi, günümüzde de yoğun bir ilgiyle izleniyor ve hala popülerliğini koruyor.

"Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürüm ama ondan da anlamazsınız ki!" repliğiyle hafızalara kazınan Ahmet karakterine can veren Ahmet Sezerel, 1953 yılında İstanbul'da doğdu. Sezerel, oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde başladı.

Hababam Sınıfı serisinin "Hababam Sınıfı Uyanıyor" filmiyle sinemaya adım atan Ahmet Sezerel, aynı zamanda Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından Aile Şerefi ve Gülen Gözler gibi filmlerde de rol aldı.

Usta oyuncu, Taşra Kızı, Cennetin Çocukları, Kadın Hamlet ve Gülen Adam gibi çeşitli projelerde de izleyici karşısına çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN