Halının üzerindeki telefonu kimse göremiyor! Sadece 17 saniyede bulanların zeka seviyesi yüksek çıkıyor!

Halının üzerindeki telefonu kimse göremiyor! Sadece 17 saniyede bulanların zeka seviyesi yüksek çıkıyor!

Bu viral optik illüzyon resminde kaybolan bir telefon var. 17 saniye içinde fark etmelisiniz. Bunu yapabilir misin? Zeka ve gözlem yeteneğinizin ne kadar keskin olduğunu öğrenelim ve test edelim.

İnsanların görsel korteksi, dünyadaki en karmaşık şeylerden biridir. Gözler ışığı alır ve beynimizin görüntü olarak algıladığı elektrik sinyallerine dönüştürür. Bu, etrafımızdaki tüm güzel şeyleri deneyimlememizi sağlayan büyüleyici bir süreçtir.

Ancak bazen gözler ve beyin arasında bir çatışma olur. Optik illüzyonlar, gerçeklikten tamamen farklı şeyleri algılamamıza neden olmakla ünlüdür. Bu, beyin birden fazla sinyal aldığında olur ve birkaç resmin oluşmasıyla sonuçlanır. Bu, üst üste binen resimleri veya gerçekte orada olmayan şeyleri, çöldeki bir serap gibi görmemizi sağlar. Resimdeki gizli telefonu bulabilir misin?

2-006.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TELEFONU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde halının üzerinde gizli bir telefon var. Odada sadece bir masa ve bir halı var. Yine de telefon görünmüyor. Gizli telefonu 17 saniye içinde bulmak için tüm beyin kapasitenizi kullanmalısınız. Bu optik illüzyon IQ testini doğru bir şekilde çözmek için gerekenlere sahip misiniz? Hadi bulalım. Resimdeki gizli telefonu zaman sınırı içinde bulabilir misin?

GİZLİ TELEFONU GÖRDÜN MÜ?

Çoğu kişi telefonu bulabilir, ancak verilen süre içinde bulamaz. Yalnızca harika gözlem becerilerine sahip kişiler telefonu görebilir. Hangi insan kategorisine giriyorsun? Yorumlarda bize bildirin ve bu optik illüzyon IQ testini arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın. Gizli telefonu buldun mu?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Peki, cevaba hazır mısınız? Şimdi çözümü kontrol edelim. Aşağıdaki resmi kontrol edin. Telefon, resmin sağ üst kısmında gizlidir. Halının üzerindeki masanın sağına doğru bakın.

3-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN