İki resim arasındaki 7 farkı bulabilir misin? Sadece yüksek zekalılar bulabiliyor

İki resim arasındaki 7 farkı bulabilir misin? Sadece yüksek zekalılar bulabiliyor

Optik illüzyonlar son zamanların en eğlenceli ve en eğitici aktiviteleri aralarında yer alıyor. Uzmanlar da optik illüzyonların kişilerin bilişsel yeteneklerinin gelişmesi açısından oldukça faydalı olduğu tavsiyesinde bulunuyor. Bugünkü optik illüzyon haberimizde size iki resim sunuyoruz. Bakalım iki resim arasındaki 7 farkı kaç saniyede bulabileceksiniz.

Heyecan verici farkı bulun bulmacasına hoş geldiniz! Keskin gözlerinizi hazırlayın ve görünüşte aynı olan iki görüntüyü incelemeye hazır olun. Gözlem becerilerinizi teste tabi tutmanın ve bu çiftlerin içinde gizli yatan ince farkları keşfetmenin zamanı geldi. Tüm değişiklikleri tespit edebilecek misiniz? Meydan okuma başlasın!

Farkı bul, her yaştan insanın keyifle oynayabileceği eğlenceli ve zorlu bir oyundur. Gözlem becerilerinizi, konsantrasyonunuzu ve hafızanızı geliştirmenin harika bir yoludur. Farklılıkları bulmakta zorlanıyorsanız, bunları vurgulamak için bir büyüteç veya kırmızı kalem kullanmayı deneyebilirsiniz. Bir arkadaşınız veya aile üyenizle çalışmayı da deneyebilirsiniz.

1-015.jpg

RESİMLER ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Resim iki özdeş inşaat işçisini gösteriyor ve aralarında 7 fark var ve zorluk bu farklılıkları 11 saniyede tespit etmektir.

Bu sahnede, ilk bakışta neredeyse aynı görünen iki görüntü var. Bununla birlikte, daha yakından incelediğinizde, zekice gizlenmiş bir avuç varyasyonun dahil edildiğini fark edeceksiniz. Göreviniz, bu resimlerde gizlenen tüm farklılıkları belirlemek ve ortaya çıkarmaktır.

GİZLİ FARKLARI GÖRDÜN MÜ?

Tüm farklılıkları bulduğunuzda, cevaplarınızı çözümle karşılaştırabilirsiniz. Tüm farklılıkları bulduysanız, tebrikler! Farkı bulma konusunda ustasınız.

Bu görev, bu resimlerdeki kurnazca gizlenmiş varyasyonları ortaya çıkarmak için yola çıkarken gözlem, konsantrasyon ve hafıza güçlerinizi test etti. Büyüteç kullanmış, farklılıkları kırmızı bir kalemle işaretlemiş veya bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden yardım almış olsanız da, göreve olan bağlılığınız övgüye değer.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman doldu! 11 saniyede farkları buldunuz mu? Bunu yapamadıysanız veya hepsini bulamadıysanız endişelenmeyin. Aşağıda size tüm farklılıkları göstereceğiz.

2-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN