İnsanların %90'nı resimdeki farklı olan çifti bulamıyor! 5 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor!

İnsanların %90'nı resimdeki farklı olan çifti bulamıyor! 5 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? Resimdeki farklı çifti 5 saniye içinde bulun.

Ara ve bul bulmacası, kullanıcıları belirli bir süre içinde bir resimdeki gizli bir öğeyi bulmaya zorlar. Bu bulmacalar, uzun bir günün ardından gevşemeye yardımcı olan harika stres giderici görevi görür. Bu bulmacaları çözmek, odaklanma ve konsantrasyon gerektirir ve gizli öğe bulunduğunda bir başarı duygusu sağlar.

Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında çok popülerdirler ve genellikle ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılırlar. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? O zaman aşağıdaki resimde verilen farklı çifti 5 saniyede bulunuz.

1-013.jpg

RESİMDEKİ FARKLI ÇİFTİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, birlikte güzel bir anı paylaşan 36 çifti gösteriyor. Diğerlerinden farklı bir çift var ve tek çiftin nerede olduğunu bulmak için 5 saniyen var.

Keskin gözlem becerisine sahip bireyler, tek çifti zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve tek çifti hızlıca tespit edip edemediğinize bakın.

FARKLI ÇİFTİ GÖRDÜN MÜ?

İnsanların yalnızca %90'nı resimdeki farklı çifti zaman sınırı içinde bulabiliyor. Resimdeki farklı olan tek çifti bulmak için 5 saniyeniz var. Farklı çifti gördünüz mü? Bu tür aktiviteleri uygulamak, zihinsel sağlığınızın yanı sıra güveninizi de artırabilir. Farklı çifti şimdi fark ettiniz mi? Acele edin, zaman bitmek üzere.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız görüntüdeki garip çifti başarıyla gördü? Şimdiye kadar çoğunuzun tuhaf çifti görmüş olabileceğine inanıyoruz. Hala arama yapanlar aşağıda sağlanan çözümü kontrol edebilir. Farklı çift, görüntünün sol tarafındaki ikinci sırada görülebilir.

2-009.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN