Altın borcu olanlar dikkat! Ekonomist Kolçak tüyoyu verdi: Uzun vadede...

Altın borcu olanlar dikkat! Ekonomist Kolçak tüyoyu verdi: Uzun vadede...

Altın fiyatları, borcu olanları üzmeye devam edecek gibi görünüyor. Ekonomist Hatice Kolçak, "Altın borcum var, alayım mı?" sorusuna verdiği yanıtla, uzun vadede altın fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte, güncel altın yorumları...

Altın fiyatları yükselirken, altına yatırım yapmayı planlayanlar, ekonomistlerin tahminlerini takip ederek yatırımlarına yön veriyor.

Ekonomist Hatice Kolçak, kişisel Youtube kanalında kendisine sorulan, "Altın borcum var, alayım mı?" sorusunu şöyle yanıtladı:

hatice-kolcak-altin-yorumlari.jpg
Hatice Kolçak

"DÜŞÜŞLER KALICI DEĞİL"

"ONS altının artık 2 bin doların altına çok inmek istemeyen bir durumu var. Düşüşler çok kalıcı olmuyor. Kısa vadede ben 1980 dolarların altını pek beklemiyorum. Uzun vade için ise buralar bile iyi durumda."

Dolar kurundaki hareketin gram altını net bir şekilde etkilediğini söyleyen Hatice Kolçak, ONS altının ise 2 bin dolar ve altının, kısa vade için takip edilebileceğini dile getirdi.

Kolçak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uzun vadeciler içinse ben buradan alırım. Bir kısım fiziki elde bulundurmak gerekiyor. Bugün altın fiyatlarına baktığımızda bile kuyumcu ile bankalar arasında çok fark var. Bu nedenle bir miktar fiziki alabilirsiniz. Eskiden yastık altı geleneği vardı. Yastık altı dediğimiz olay fiziki altın almaktır. Altın ve döviz artık yine yastık altına gitmeye başladı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN