İnsanların %99'u resimdeki iki gizli yüzü bulamıyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

İnsanların %99'u resimdeki iki gizli yüzü bulamıyor! 10 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu aldatıcı optik illüzyonda gizlenmiş iki insan yüzünü görebilecek misiniz? Bu çiçekli kadın görseli ilk bakışta basit gelebilir ama aslında sahnede gizlenmiş iki misafir var. Onları bulabilir misin? Bu optik yanılsama, görsel algı becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. İki konuğu bulabilirseniz, Yüksek IQ'lu kişilerin ilk %1'lik dilimindesiniz.

Optik illüzyonlar, görsel algı becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Basit veya karmaşık olabilirler ve genellikle beyninizi orada olmayan bir şeyi görmesi için kandırırlar. En popüler optik illüzyonlardan biri gizli misafir illüzyonudur. Bu illüzyon, çiçekli bir kadının basit bir görüntüsüdür, ancak sahnede gizlenmiş iki misafir vardır.

Bu aldatıcı optik illüzyonda gizlenmiş iki konuğu görebilecek misiniz? Bu çiçekli kadın görüntüsü ilk başta basit görünebilir ancak sahnede gizlenmiş iki misafir vardır. Onları bulabilir misin? Bu optik yanılsama, görsel algı becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur.

2.jpg

RESİMDEKİ İKİ GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsamanın bu kadar etkili olmasının birkaç nedeni var. Birincisi, ön plandaki kadın çok dikkat dağıtıcı. Parlak bir elbise giyiyor. Vazoda ayrıca parlak renkli bir buket çiçek var. Bu, görüntünün arka planına odaklanmayı zorlaştırır. İkincisi, konuklar çok küçük. Onlar sadece bir kafa büyüklüğündedir. ve arka plan tarafından kamufle edilirler.

İki konuğu tespit etmekte zorlanıyorsanız, işte size birkaç ipucu: Görüntüye uzaktan bakın. Bu, büyük resmi görmenize yardımcı olacak ve misafirleri fark etmeniz daha kolay olacaktır.

Konukların ana hatlarını arayın. Konuklar arka planda kamufle edilir ve ana hatlarını görebilmeniz gerekir. Bu optik illüzyon meydan okumaya hazır mısınız?

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

Resimdeki gizli yüzleri bulmayı başardıysanız, yüksek IQ'lu insanların %1'lik grubundan birisiniz. Mükemmel yanal düşünme becerilerine ve keskin görüşe sahipsiniz. Zorluklardan zevk alırsınız. Hedeflerinize ulaşmak için yüksek bir iştahınız var. Herhangi bir soruna yaratıcı çözümler bulmakta iyisiniz. Detaylara dikkatiniz ve gözlem gücünüz kusursuz. Hala bulamayanlar okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki iki gizli yüzü hala göremiyorsanız endişelenmeyin. Yalnız değilsin. İnsanların yalnızca yaklaşık %1'i onları bulabilir. Aşağıda optik yanılsama cevabını verdik.

3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN