İnsanların sadece %1'i doğru gölgeyi buluyor! 12 saniyede bulmacayı çözersen IQ seviyen 140 çıkıyor!

İnsanların sadece %1'i doğru gölgeyi buluyor! 12 saniyede bulmacayı çözersen IQ seviyen 140 çıkıyor!

Zeka oyunu: Komik bir çift, bir kış günü güneşin altında duruyor. Ama gölgede bir sorun var. Doğru gölgeyi tespit edin ve zekanızı kanıtlayın. İşte gözlem becerilerinizi ortaya çıkaran zeka bulmacası. Zamanınız şimdi başlıyor.

Neden Çarşamba gününe eğlenceli bir zeka oyunuyla başlamıyorsunuz? Zeka Oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter, şimdi biraz harekete geçin ve bu garip çift için doğru gölge seçeneğini seçin. Zamanınız başlıyor.

1.jpg

BU KOMİK İKİLİ İÇİN DOĞRU GÖLGEYİ BULABİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, eğlenceli çift görüntüsüne göre altı gölgeden doğru gölgeyi bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, birbirinin aynı gölge görüntüleri işi zahmetli hale getiriyor.

HANGİ GÖLGE BU İKİLİYE AİT?

Bir zeka oyunu aslında mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme beceriniz daha da gelişecek. Beyin oyunu ayrıca problem çözmeye yardımcı olacak ve eleştirel sezgiyi güçlendirecektir.

Buradaki kullanıcıların amacı, tek çift için doğru bir gölge seçeneği bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü, sadece 12 saniyenizin olması. Bu kadar gerilim ve arka plandaki sakin müzik yeter, hadi cevaba geçelim.

Şimdi gölge için tüm seçeneklere açıkça bakın. Sağdan sola, en ince ayrıntıyı bile kaçırmayın. Eğlenceli çift için doğru gölgeyi başarıyla tespit ettiyseniz, tebrikler. Cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karıştıysa, aşağıdaki resme bir bakın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

2.jpg

Cevap için yukarıda bulunan resme göz atın. Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını almaya devam edin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN