İş Bankası promosyonda son sürat! Emekliye rekor promosyon ödemesi yapıyor... 7.500 TL ödeme için son günler

İş Bankası promosyonda son sürat! Emekliye rekor promosyon ödemesi yapıyor... 7.500 TL ödeme için son günler

Emekli vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konuların başında promosyon ödemeleri geliyor. Özel bankaların promosyon yarışları devam ederken İş Bankası yeni tutarlarını açıkladı. İşte İş Bankası promosyon ödemeleri…

31 Temmuz 2022 tarihinde sonlanması beklenen emekli promosyon ödemeleri Ağustos ayına kadar uzatılırken daha sonra Ekim ve Kasım aylarında da devam etti. Özel bankalar ve kamu bankaları arasında devam eden mücadele kapsamında ödenecek olan promosyon tutarları dikkat çekiyor. İş Bankası yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Promosyon ödemeleri için son başvuru tarihinin 30 Kasım 2022 olduğu belirtildi. İşte İş Bankası promosyon ödemeleri…

İŞ BANKASI PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU

Temmuz ve ağustos aylarında 5000 TL olarak promosyon ödemesi yapan İş Bankası tutarlarını 7.500 TL'ye kadar yükseltti. İş Bankası promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşların 30 Kasım'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Bu kapsamda 3 yıllık bankada kalma taahhüdü veren kişiler promosyon ödemelerinden yararlanmaktadır. Başvurular İş Bankası internet şubesi yada banka şubeleri üzerinden yapılıyor. Bununla birlikte emekli tanıdığını getiren İş Bankası müşterilerine de 500 TL'lik Maximum Kart kredi puanı veriliyor.

İş Bankası Promosyon

İŞ BANKASI PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

2022 kasım ayı içerisinde İş Bankası'nın müşterilerine verdiği promosyon tutarları şu şekildedir:

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR?

Vadesi geçmiş borcu bulunmayan emekliler daha fazla promosyon ödemesi almak için banka değişikliği yapabilmektedir. Bunun için daha önce almış olduğu promosyon tutarını geri iade etmesi gerekiyor. Daha sonra e-devlet sistemi üzerinden maaş taşıma işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Avukatlar emeklilere fazla promosyon vermeyen ve nakil işlemlerini yokuşa süren bankaların sunduğu “maaşınızda bloke var, erken fesih tazminatı” gibi bahanelerin hukuku aykırı olduğunu belirtiyor. Emekli promosyon ödemelerini şimdiye kadar Sadece Yapı Kredi uzatırken diğer bankalardan henüz bir açıklama yapılmadı. Finansbank ise ödeme tutarlarını 10.000 TL'ye yükseltti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN