Kadınların içini okuyan test: Nasıl bir cadısın?

Kadınların içini okuyan test: Nasıl bir cadısın?

Her kadının içinde bir cadı vardır. Onu görmek isterseniz, fark etmesi çok kolay olacak. Tabii ki, kadınların sihri esas olarak ev ve mutfak arasındadır ancak yeteneklerinin bunlardan ibaret olmayabilir.

Bu komik test ile "Bana ne tür bir şapkan olduğunu söyle, sana ne tür bir cadı olduğunu söyleyeyim." Tek yapmanız gereken ilk önce beğendiğiniz şapkayı seçmek ve sonucu okumak.

sapka.jpg

ŞAPKA 1

Dünyanın ve doğanın gücü ile çok güçlü bir şekilde bağlantılısın. Otların güçlerini öğrenmekten ve kullanmaktan mutluluk duyuyorsunuz. En önemlisi de otlar ile istediğiniz ve ya hedifinizde olanı ele geçiriyorsunuz.

ŞAPKA 2

Bakışların neredeyse fiziksel bir güce sahip. Bakışların ile insanların üzerine basıyormuşsun gibi. Evren, kozmos cadılara güç veriyor ve bu da görünüşe göre doğumdaki yıldızların birleşiminden.
Cadılar yeteneklerinin farkında bile olmayabilirler...

ŞAPKA 3

Bu şapkayı seçenler, etraflarındaki enerji alanlarındaki değişiklikleri hissetme konusunda doğal bir yeteneğe sahiptir. Son derece hassas ve bir o kadar da doğru çıkan bir sezgileri vardır ve geçmişe, bugüne ve geleceğe kolayca enerji gönderip öğrenmek istediklerini öğrenebilirler.

ŞAPKA 4

Konsantre olmanızı hiçbir şey engeliyemiyorsa sihir pratiğinde son derece güçlüsünüz. İster Yeşil bir ağaç ister huzurlu zümrüt denizi bir orman olsun, doğanın durgunluğunda büyülü özlerini yeniden keşfetme eğilimindesin.

ŞAPKA 5

Bu seçeneği tercih edenler, sessizliğin hüküm sürdüğü ve karanlığın hakimiyetini sürdürdüğü gece yarısı saatlerinde kendilerini ilham ve "aydınlanmış" hissederler. Karanlığı kötülükle karıştırmayın. Bu cadılar, neyin gizli olduğuna dikkat çekecek kadar anlayışlıdır.

ŞAPKA 6

Gezegenlerin ve yıldızların yörüngelerine çok bağlısınız. Bu cadılar gece gökyüzünde göründükleri anda daha büyük bir şeyin parçası olduklarını kolayca anlarlar ve bu konuda çok az şey bilmelerine rağmen yıldızların enerjisini bu Dünya'ya başarıyla yönlendirebilirler.

ŞAPKA 7

Güçlü büyüler yapma ve enerji akımlarını kontrol etme yeteneğine sahipsin. İçindeki cadının yeteneklerini beslemek için özel bir şeye ihtiyaçları yok, sadece kendinize güvenmeniz yeterlidir.

ŞAPKA 8

Sen ev cadısısın. Yiyecek ve koruyucu ekipman gibi ev malzemelerinden gelen enerjiyi kullanarak büyülü odalarında çalışma eğilimindesin. Bunlar, iksirlerini her zaman sevgi ve şefkatle hazırlayan tipik mutfak cadılarıdır.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN