Karakter testi: Bardağınızı nasıl tutuyorsunuz? Tutuş şekliniz gizli kişilik özelliğinizi söylüyor...

Karakter testi: Bardağınızı nasıl tutuyorsunuz? Tutuş şekliniz gizli kişilik özelliğinizi söylüyor...

Hepimizin bir bardağı farklı tuttuğunu fark ettiniz mi? Bu test , elinizde bir bardağı nasıl tuttuğunuza bağlı olarak kişiliğinizin ilginç yönlerini ortaya çıkaracaktır. Aşağıdaki resme bir göz atın ve çoğu zaman bir bardağı nasıl tuttuğunuza en çok benzeyeni seçin.

Deneyin doğruluğu için en sevdiğiniz bardağı alıp en rahat el pozisyonunu bulabilirsiniz. Bir bardağı elinizde nasıl tutarsınız?

Kupayı tutma şekliniz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarabilir:

1 KÜÇÜK PARMAK HAVADAYSA

Kendinize ve yeteneklerinize her zaman güveniyorsunuz (bazen bu size engel olabilir). Aşırı ısrarcı olabilir ve yalnızca son çare olarak taviz verebilirsiniz.

Acil durumlarda hızlı kararlar verebildiğiniz ve insanların yeteneklerini doğru yöne nasıl yönlendireceğinizi bildiğiniz için liderlik pozisyonunda kendinizi harika hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız sizi seviyor ve takdir ediyor, ayrıca şirketin ruhu olduğunuz da söylenebilir.

2 BARDAĞI İKİ ELİNİZLE TUTUYORSANIZ

Çok gelişmiş bir empati duygunuz var - insanları nasıl dinleyeceğinizi biliyorsunuz. Büyük bir kalbin var ve etrafındaki insanlara yardım etmeyi seviyorsun.

Ancak bu aynı zamanda ciddi bir dezavantaj da olabilir çünkü sıklıkla kendinizi unutursunuz ve diğer insanlar bunu kendi avantajlarına kullanabilir. Kişisel ilişkilerde duygusal rahatlık, çatışmaların olmaması ve sıcaklık sizin için çok önemlidir.

3 BARDAĞI ELİNİZLE YUMRUK YAPARAK TUTUYORSANIZ

Sen bir pragmatistsin. Dengenizi bozmak zor, her şeyi hep birkaç adım öteden hesaplıyorsunuz. Adaletsizlik seni eziyor, sen her zaman daha zayıf olanı koruyorsun.

Ancak sorun şu ki, duygularınızı derinlerde saklıyorsunuz, bu da ciddi psikolojik sonuçlara yol açabiliyor.

kupa.jpg

4 TABANIN YANINDA VE YA YAKININDA TUTUYORSANIZ

Son derece temkinli bir insansın, her yerde tuzaklar görüyorsun. Hata yapmamak ve gelecekte pişmanlık duymamak için her zaman sözlerinizi ve eylemlerinizi dikkatlice düşünmeyi tercih edersiniz .

Her zaman mantık ve sağduyu tarafından yönlendirilmeye çalışırsınız ve en son olarak da kalbinizi dinlersiniz.

5 BARDAĞIN KOLUNU DİĞER ELİNİZLE TUTUYORSANIZ

Çok etkileyici ve savunmasızsın. Sevdiklerinizin fikirleri sizin için çok önemli ama size yakın olabilmek için güveninizi kazanmanız gerekiyor.

Sevgi ve ilgiye çok güçlü bir ihtiyacınız var, bu nedenle kişisel ilişkiler ve aile sizin için her zaman önce gelir. Ailedeki iklim, nezaket ve rahatlık ortamı sizin için çok önemlidir.

6 BARDAĞIN KENARINA PARMAĞINIZLA DOKUNUYORSANIZ

Küçük şeyler için endişelenmeye alışık değilsin. Sakinlik senin kozun. Onun sayesinde yeni fırsatlar görüyor ve hayatın en ilginç anlarını kaçırmıyorsunuz. Deneyleri seviyorsunuz ve çok fazla enerjiniz var.

Ancak çoğu zaman geleceği düşünmeyi unutursunuz. Zor durumlarda, noktayı kaçırabilir ve yanlış sonuçlara varabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN