Yüzde 100 doğru çıkan test: Gıdıklandığınız yer kendinize bile söyleyemediğiniz sırlarınızı söyleyecek

Yüzde 100 doğru çıkan test: Gıdıklandığınız yer kendinize bile söyleyemediğiniz sırlarınızı söyleyecek

Alanında uzman kişiler tarafından birçok psikolojik test geliştirilmiştir. Bugün size bu testlerden birini sunuyoruz. Göreviniz, vücudunuzun hangi bölümünü en çok gıdıkladığınızı seçmektir. Sonra cevabı okuyun.

Gıdıklandığınız yer, kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarır:

1. BOYUN: EN GÜZEL ÖZELLİĞİNİZ BAŞKALARINIZI DİNLEMEKTİR

Boyunda ve başın arkasında çok ince ve hassas cilde sahip insanlar var. Bu nedenle, herhangi bir sürtünme gıdıklamaya neden olabilir. Saçma görünebilir, ancak bu, başkalarını dinlemek için harika bir hediyeniz olduğu anlamına gelir.

Arkadaşlarınız yanınızda rahat hisseder ve onları dinleyecek ve tavsiye verecek birine ihtiyacınız varsa size gelirler. Dinleme, duyma ve analiz etme yeteneği gerçekten nadir bir hediyedir.

2. KOLTUKALTI: BAŞKALARINI DESTEKLEME POTANSİYELİNİZ VAR

Gıdıklandığı en yaygın yerlerden biri koltuk altlarıdır. Koltuk altı gıdıklama , duygusal bağınız olan bir kişi tarafından yapıldığı için kahkahalara neden olur .

Sözsüz iletişim vardır. İki kişi arasında bu bağlantı yoksa, gıdıklama fiziksel bir saldırı olarak algılanabilir ve kahkahaya değil saldırganlığa neden olur.

En gıdıklandığınız noktanız koltuk altlarınız ise başkalarını destekleme potansiyeliniz var. Acil bir durumda ne yapacağınızı biliyorsunuz. İnancı nasıl geri getireceğinizi ve kendinizi ve arkadaşlarınızı olumlu bir şekilde nasıl ayarlayacağınızı biliyorsunuz.

gidiklanma.jpg

3. KALÇALAR: SON DERECE DUYARLI BİRİSİN

En gıdıklandığın yerin uyluksa, son derece duyarlı bir insansın. Diğer insanların durumuna girebilir ve dünyayı onların bakış açısından görebilirsiniz.

Bu, özellikle bu günlerde çok önemli bir kalitedir. Sizinkinden kökten farklı olsa bile, fikri doğru bir şekilde anlayabilir ve ayık bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

4. BACAKLAR: ESKİDEN BİR İŞKENCE YÖNTEMİYDİ

Çoğu durumda, ayakları gıdıklamak, istemsiz kas kasılmasına neden olan hoş olmayan bir histir. Ayakları gıdıklamak, Orta Çağ'da böyle bir işkence yöntemiydi. Bu vücut kısımlarını gıdıklarsanız:

Sen harika bir mizah anlayışı olan bir insansın. Her durumda şaka yapmayı ve gülmeyi seviyorsunuz, böyle bir kalite harika bir hediye ve genel olarak - kahkaha yaşlanmamıza izin vermiyor.

5 DİZLER: KENDİNİZE SAYGI DUYUYORSUNUZ

Bazı insanlar bu bölgede özellikle ince bir cilde sahiptir ve bu nedenle uyaranlar çok daha güçlüdür. Durumunuz buysa, çalışkan bir insan olduğunuzu söylememe izin verin.

Bir görevi üstlendiğinizde, onu başarıyla tamamlayana kadar durmayacaksınız.

Konsantrasyonunuzu uzun süre koruyabilirsiniz. Kendine saygı duyan bir insansın.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN