Sizin için son keyifli gün başlıyor! Tadını çıkarın hafta içi çok yorulacak ve üzüleceksiniz... 10 Ekim burç yorumları...

Sizin için son keyifli gün başlıyor! Tadını çıkarın hafta içi çok yorulacak ve üzüleceksiniz... 10 Ekim burç yorumları...

Burç yıldızları size cömertçe canlılık ve sağlık vermeyi vaat ediyor. Gün, sosyalleşma ve hafiflik olma eğilimindedir, bu nedenle akrabalarınız veya arkadaşlarınızla birlikte neşeli bir şirkette çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bugünün keyfini çıkarın çünkü hafta içi çok yorulacaksınız.

10 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Günün anahtar kelimesi işbirliği olacak ve burcunuz en çok buna meyilli olsa da şu anda başkalarına güvenmek konusunda oldukça isteksiz görünüyorsunuz.

Aslında daha iyi bir davranışın tetikleyicisi, omuzlarınızdaki baskıyı hafifletmenize yardımcı olacak partneriniz olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Üzüntünüzü ve sinirlerinizi size çok yakın biriyle paylaşıyorsunuz ve o her zaman çok anlayışlı ve ilgili davranıyor.

Olayları kendi açınızdan anlatıyorsunuz ve kesinlikle onun sabrına güveneceksiniz. Bu ilişkiyi önemsiyorsanız, dürtülerinizi kontrol altında tutmaya çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Beklentilerinizi uysallaştırmazsanız, biraz gönül yaranızın olacağı bir pazartesi günü sizi bekliyor.

İşler planlandığı gibi gitmeyebilir ama aynı zamanda bu gidişatta gerçekten yanlış bir şey olmayabilir. Bu nedenle, gün oldukça sakin ve olaysız geçecek, böylece meditasyon yapmak için yeterli zamanınız olacak.

burclar-002.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugünün tavsiyesi, niyetleriniz konusunda açık olmak ve iş yerindeki acil bir konu hakkında ne düşündüğünüzü herkesin bilmesini sağlamaktır.

Ayrıca son zamanlarda yaptığınız tercihlerinizle insanların kafasını karıştırıyor olabilir, bu sayede işlerin ne durumda olduğunu ancak siz belirleyebilirseniz. Bu hem size hem de diğerlerine iyi gelecektir. Bu aynı zamanda üzerinizdeki baskıyı da azaltacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Eski aşklar veya yeni aşklar, bunların hepsi çok karmaşık ve bugün bazı çetrefilli düşünceler arasında sıkıştığınız bir gün olacak.

Aşk hayatınızın gidişatından memnun olmayabilirsiniz, ancak aynı zamanda geçmiş ilişkilerinize veya davranışlarınıza gerçekten geri dönmek de istemiyorsunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Planlarınızı gerçekleştirmekte amansız olduğunuzu ve kimsenin önünüzde duramayacağını göstereceksiniz.

Ancak, özellikle kat etmeniz gereken yol boyunca gerekli tavizlerden birini vermeye henüz hazır değilsiniz. Ayrıca sürekli ertelediğiniz bir şey tam olarak işinizi baltalayabilir.

burclar-003.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazartesi birçok plana kolay kolay onay vermeyeceksiniz çünkü önünüze çıkacak hemen hemen her plana karşı çıkacaksınız.

Aşırı eleştirel olabilirsiniz ya da bu, çevrenizdekiler için iyi bir gün olmayabilir. Her durumda, insanlara nasıl hissettiğinizi ve bir sonraki adımda ne olmasını istediğinizi bildirmekten pişmanlık duymayacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Tüm gücünüzü ve cesaretinizi toplamış gibisiniz ve bugün romantik anlamda cesur bir hamle yapacaksınız.

Bazı Akrepler duygularını netleştirme ihtiyacı hissedebilirken, diğerleri bir sonraki seviyede bir şeyler elde etmek isteyebilir. Her halükarda, bu büyük bir duygusal yükün olduğu, ancak bununla bağlantılı bazı şüphelerin de olduğu bir gün olacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Liderlik nitelikleriniz bu pazartesi gün yüzüne çıkacak ve bu çok resmi olmasa da iş yerinizde önemli bir rol üstleneceksiniz.

Çok hevesli ve bazı değişiklikler yapmaya isteklisiniz. Hatta sırf bazı organizasyon yeteneklerinizi kanıtlamak ve biraz zaman kazanmak için bile orada olabilirsiniz.

burc-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu, daha önce sakladığınız bazı yeteneklerinizi sergileyeceğiniz bir pazartesi olacak.

Belki de yeni bir kariyeri şekillendiriyorsunuz ve bunu farkında bile olmadan yapıyorsunuz. Bazı Oğlaklar, işlerini yürütebilmek için kısa bir mesafe kat etmeleri gerekecek.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün size tavsiyemiz, herhangi bir belgeyi, özellikle de kişisel yaşamınızda veya iş yerinizde büyük önem taşıyan belgeleri imzalarken dikkatli olmanızdır.

Etrafınızda kimsenin acele etmesine izin vermeyin. Ayrıca, her şeyde size yardımcı olması için bir profesyonel arayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi çok rahatlamış görünüyorsunuz ve bazıları sizin de işe başlamanız için aceleniz olması gerektiğini söyleyebilir.

Size herhangi bir tutku veya motivasyon sunacak hiçbir şey yok ve sadece zamanın daha hızlı geçmesini istiyor gibi görünüyorsunuz. Biraz melankolik olabilirsiniz ve bunun neden olduğunu anlamaya çalışıyor olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN