Seçtiğin kolye erkeklerin senin hakkında ne düşündüğünü söyleyecek...

Seçtiğin kolye erkeklerin senin hakkında ne düşündüğünü söyleyecek...

Seçtiğiniz kolye, sevgilinizin sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü söyleyecektir. Hangi kolyeyi beğendiniz? Sizin hakkınızda ne düşündüklerini seçin ve okuyun.

KOLYE 1: SENİN ÖNCELİĞİN DİŞİLİK

Çok kadınsısın, güzel giyinmeyi ve saç stili yapmayı seviyorsun. Öncelikle bütçeden yiyecek ya da ev eşyası yerine yeni kozmetik ya da bir nevi kişisel bakım için para ayıracaksınız. Ayrıca aile senin için çok önemli ama sen kocana daha çok önem veriyorsun, çocuklara değil.

Tavsiyemiz: Kendinizdeki bu harika nitelikleri takdir edin. Sonuçta, günümüzde kadınlığını kurtarmayı başaran bir eş bulmak çok zor. Pasif veya tembel olmamaya çalışın, ancak sakin ve zarif kalın.

KOLYE 2: EŞİT OLMAK SENİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Duygular, parlak bir zekanın yanı sıra eşit olarak içinizde yaşar. Sana baktığımda, "Bir insandaki en seksi şey onun ruhudur" sözünü hatırlıyorum. Hayatınızdaki her an değerlidir ve her anı diğerlerinden biraz daha derin ve duygusal olarak yaşarsınız. Ancak, zorluklarla nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz. Bununla birlikte, çok özgün bir düşünce tarzınız, kendi tarzınız ve ilkelerinizi savunma yeteneğiniz var.

Tavsiyemiz: fırsatlarınızı kendinizin ve başkalarının yararına kullanın. Ve karamsarlığa düşmeye çalışmayın, çünkü tüm derinliğiniz içsel olgunluğun bir göstergesidir.

KOLYE 3: YAŞAMINIZDA GEREKSİZ HİÇ BİR ŞEYE YER YOK

Özlülüğü ve minimalizmi seçiyorsunuz. Giyim tarzında ve yaşam tarzında olduğu gibi, gereksiz bir şey tanımıyorsunuz. Çok neşeli, aktif, her zaman hareket halindesiniz. Bu nedenle, olgunlukta bile "yaşsız" bir insan olarak kalırsınız - önyargısız ve ruhunuzda kolaylıkla.

Tavsiyemiz: Aşırı aktivite ve kendini tanıma arasında bir denge kurun.

kolye-1.jpg

KOLYE 4: ÇOCUKLARINIZ VE AİLENİZ SİZİN İÇİN ÖNEMLİ

Sen gerçek bir perisin! İğne işi yapmayı seviyorsunuz, sıradan paçavralardan bir çocuk için şık bir kostüm yapabilirsiniz. Kesinlikle her şeye yaratıcı bir yaklaşımınız var. İyi bir aileye sahip olmak isteyen erkekler, yanlarında böyle bir kadın görmek isterler.
Tavsiyemiz: Kişisel alana ihtiyacınız var, çünkü ilham sessizlikte doğar. Gereksiz şeyleri ve gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın ve kendinize zaman ayırın.

KOLYE 5: DEMİR GİBİ SİNİRLERİNİZ VAR

Çelik bir karaktere ve demirden sinirlere sahipsin . Kendi sınırlarınızı kontrol etmek ve genişletmek için yılmaz bir arzu hissediyorsunuz. Çok keskin bir zihniniz, şimşek hızında tepkileriniz ve iş zekanız var. İnsanlarla ilgili olarak, oldukça ciddi gereksinimler ortaya koydunuz. Belki boşuna değil, çünkü yaşam deneyimi tarafından yönlendiriliyorsunuz.

Tavsiyemiz: "aşınmak için" çalışmayın, zaman zaman durun ve dinlenin. Ve bu zamanda, düşüncelerinizi düzene koyun ve uyum sağlamayı öğrenin.

KOLYE 6: LÜKS BİR HAYAT OLMAZSA OLMAZIN

Sen gerçek bir tatilsin! Ruhunuz sonsuz eğlence, lüks ve parlaklık ister. Kıyafetleriniz abartılı ve mücevherleriniz güneşten daha fazla parlıyor.

Duyguları tereddüt etmeden serbest bırakırsınız, bu sayede "buharı salıverirsiniz". Kariyer sizin için birinci sırada değil ama son sıralarda da yetmeyeceksiniz.
Tavsiyemiz: duygularınızı biraz kısıtlamaya çalışın, çünkü size yakın insanları rahatsız edebilirsiniz. Sizin açınızdan bir hata varsa, özür dilemeyi ihmal etmeyin, çünkü affetmek gerçek kraliçelerin bir özelliğidir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN