Psikolojik test. Şimdi sizi neyin tehdit ettiğini öğrenin...

Psikolojik test. Şimdi sizi neyin tehdit ettiğini öğrenin...

Bilinçaltımız gerçek bir bilgi deposudur çünkü kişiliğimiz, geçmişimiz, geleceğimiz ve bugünümüz hakkında çeşitli veriler depolar. Bilinçaltına dönerek, istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Hatta bir uyarı alabilirsiniz. Bilinçaltı zihin, üzerinizde asılı duran tehdidi size söyleyebilir.

ÇALILAR: SİZİ KAÇINILMA BİR BELAYA GÖTÜRECEK

Şimdi yaşam değerlerinizi ve konumunuzu yeniden gözden geçirmelisiniz. Belki de bir şeyi çok eleştiriyorsun. Şüpheli ve güvensiz hale geldiler. Göründüğü kadar garip, ama sizi kaçınılmaz belaya götürebilecek bu duygular .

Belki kıskandınız ve ruh eşinize güvenmiyorsunuz. Belki de arkadaşlarından bir şeyden şüpheleniyorsun. Büyük olasılıkla, bu duygular aldatıcıdır.

kas-1.jpg

KEDİ: KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN

Kediyi ilk etapta fark ettiyseniz, o zaman en güçlü tehdidin kötü niyetli kişilerden geldiğini güvenle söyleyebilirsiniz! Biri sizi çok kıskanıyor ve size çok zarar vermek istiyor. Bu kişi senin arkadaşın değil , ama öyle görünmeye çalışıyor. Çevrenizde böyle insanlar var mı bir düşünün?

Şüpheli kişilerle iletişim kurmayı bırakmalısınız. Büyük olasılıkla, iyi niyetli kişi işte meslektaşları veya iş ortakları arasında saklandı.

GÖZ: DİKKAT VE YAVAŞLIK SİZİ KURTARACAK

Dikkat ve yavaşlık - sizi yaklaşan tehditten kurtarabilecek olan budur. Maddi olarak size gelecektir. Belki bir anlaşma teklif edilecek veya belki bir işe yatırım yapacaksınız. Ayrıca büyük miktarda talep eden bir kişi de olabilir - size geri vermeyecektir!

Büyük satın alımlardan veya işlemlerden kaçının. Yakın zamanda borç para vermeyin ve cebinize dikkat edin. Soyulabilirsin!

KAŞ: RAHATLIK SENİN İÇİN İYİ DEĞİL

Artık çok rahatsın. Ve bunu her yönden yaptıklarına borçlusun. İlişkilerde, işte, kendin hakkında bunu bilmen çok iyi olacak. Bu rahatlık seni iyiye götürmez. Bu yüzden hem rahat hem de tedbirli olmak senin için iyi. Yoksa aksi takdirde hayatın her alanında başınıza bela gelecek.

Kendinizi düzene sokun. Diğer önemli kişiye daha fazla dikkat edin. İşleri sonraya ertelemeyin. Beladan kaçınmanın tek yolu bu.

Bu testi beğendiyseniz, arkadaşlarınızla paylaşın. Sizi neyin tehdit edebileceğini önceden bilmek her zaman ilginçtir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN