Kişiliğinizi ortaya çıkartan kişilik testi: Resimde ilk gördükleriniz iletişiminizin iyi olup olmadığını ortaya çıkartıyor!

Kişiliğinizi ortaya çıkartan kişilik testi: Resimde ilk gördükleriniz iletişiminizin iyi olup olmadığını ortaya çıkartıyor!

Bazı insanlar sıcak kanlı ve iletişime açıkken bazı insanlar konuşmaya dahi adım atmazlar. Aslında isterler ama beceremezler. Peki siz iletişimde hangi taraf olduğunuzu öğrenmek ister misiniz? Size mükemmel bir test sunuyoruz. Görsele baktığında gözüne ilk çarpan şey nasıl becerilerinin olduğunu ortaya çıkartıyor. İşte sana bir fırsat!

Sosyal medyada popüler haline gelen kişilik testlerine bir yenisi daha eklendi. Hayatta bazı insanlar konuşmaya açık ve başka kişilerle iletişimde sıcaktır. Ancak bazı insanlar ise kendi içine kapanık, konuşmaktan bile kaçar iletişim kuramaz. Peki siz nasıl bir iletişime sahip olduğunuzu öğrenmek isternmisiniz? Gerçek iletişim gücünü bulmak istiyorsan bu test tam sana göre. Resme bak ve nasıl bir karaktere sahipsin öğren. Haydi başlayalım...

RESME BAKTIĞINDA İLK NE GÖRDÜN?

Japon sanatçı Fukuda'nın yaptığı bu siyah-beyazlı görsel hem kadınların hem de erkeklerin bacaklarını gösteriyor. Sizden istediğimiz görsele baktığınızda ilk ne gördüğünüz. Bu sayede nasıl bir iletişim sahibi olduğunuz ortaya çıkacak. İşte teste başlayalım!

ERKEK BACAKLARINI GÖRDÜYSEN

Görsele ilk baktığın erkek bacakalarını fark edebilirsin. Eğer gördüysen iletişimde sorun yaşamaya taraf olduğun mümkün olduğu görülüyor. Ortalığı bulandırmadan çözmek isteyen bir yapınız var. Duygularınızı iyi saklıyor ve yönlendirebiliyorsunuz. İnsanların sizin hakkındaki düşünceleri de genellikle olumlu. Açık sözlüsünüz ama bunu her zaman her yer yapmamaya özen göstermelisiniz.

kmdsdsds-6.jpg

KADIN BACAKLARI GÖRDÜYSEN

İlk bakışta kadın bacaklarını fark ettiysen, konuşmadan önce düşünen ve daha sonrasında konuşan birisin. Güvende olmayı her zaman tercih eden bir yapınız var. Bazı durumlarda duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsunuz ve uygun kelimeleri bulamıyorsunuz. Bazen de duygularınızı organize etme çabası göstermekten dolayı kendinizle çelişebiliyorsunuz.

kmddsdssd4-001.jpg

HER İKİ BACAĞI FARK ETTİYSEN

Her iki bacağı da görenlerdenseniz hiçbir şey söylemeye bile gerek yok. İçinizde iki tür iletişimci var demek. Bu da şu anlama geliyor; fikrinizi söylemekten çekinmiyorsunuz. Ama aynı zamanda dikkatli davranarak herkesin anlayabileceği dilde konuşuyorsunuz. Doğru yerde doğru kelimeleri seçmeye özen gösteriyorsunuz. Harika bir konuşmacı ve mükemmel bir dinleyicisiniz.

gkkkkk-31.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN