Kısmetse Olur ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Kısmetse Olur ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Bir zamanların en çok izlenen yarışmalarından olan Kısmetse Olur 2015-2017 yılları arasında ilgi gördü. Günümüzde hala eski bölümler en çok izlenenler arasında yer alırken tekrardan evlilik programının başlayacağı konuşulmaya başlandı. Kısmetse Olur ne zaman başlıyor? Kısmetse Olur tekrar başlayacak mı, hangi kanalda yer alacak? İşte detaylar...

Kanal D ekranların yayınlanan evlilik programlarından Kısmetse Olur yarışması Seda Akgül sunumuyla ekran karşına geçti. Evlenmek isteyen 7 damat ve 7 gelin adayı programda yer alıyor. Kısmetse Olur yarışması tekrar başlıyor mu? Kısmetse Olur hangi kanalda yayınlanacak?

KISMETSE OLUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kısmetse Olur yarışmasında kavgalar, entrikalar yer alırken izleyiciler tarafından yoğun ilgi görülmektedir. Sosyal medya üzerinden platform hakkında beğeniler gelirken alınan karar üzerine yarışma final yaparak kaldırıldı. İzleyicilerin en çok izlediği yarışma Kısmetse Olur'un tekrar başlayacağı belirtildi. Programın ne zaman başlayacağı henüz belli değilken yayın yerinin Exxen olacağı konuşulmaya başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN