Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu ifşa oldu! Ünlü oyuncu gerçeği ağzından kaçırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu ifşa oldu! Ünlü oyuncu gerçeği ağzından kaçırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu ve senaristin kızı olan Feyza Civelek, ikinci sezon hakkında bomba bir iddia ortaya attı. İşte o iddia...

Kızılcık Şerbeti dizisinde hem Nilay karakterine hayat veren hem de senaristin kızı olan oyuncu Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin programına konuk oldu ve ikinci sezon hakkında bomba bir iddiada bulundu. Programda yaptığı sansasyonel açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Civelek, dizinin gelecek sezonunda önemli bir değişiklik yapabileceğini açıkladı.

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonuyla ilgili yaptığı sansasyonel açıklamalarla hayranları ve dizi severler arasında heyecan yarattı. Defne Samyeli'nin programında konuk olan Civelek, gelecek sezon için önemli bir değişiklik öngördüklerini açıkladı. Detayları paylaşmaktan kaçınan oyuncu ve senarist, merakla beklenen ikinci sezonun sürprizlerle dolu olacağını vurguladı. Hayranlar, yeni sezonda ne gibi gelişmelerin yaşanacağını ve karakterlerin nasıl evrileceğini heyecanla beklemeye başladı.

YENİ SEZONDAN İPUÇLARI

1

Civelek, Defne Samyeli'nin "Bizi neler bekliyor Kızılcık Şerbeti'nde?" sorusuna cevap verirken spoiler verme riskini göze aldı ve dikkat çekici bir açıklama yaptı. Hamile olduğunu hatırlatan oyuncu, "Bebek doğduktan sonra belki başımı açmak gibi bir durum söz konusu olabilir... Başörtümü çıkartabilirim" şeklinde konuştu.

Bu iddiayla birlikte Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonunda karakterin dönüşümü ve hikayeye yeni bir boyut katılması bekleniyor. Oyuncunun açıklamaları, dizinin takipçileri ve hayranları arasında merak uyandırdı ve ikinci sezon için heyecanı daha da artırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN