Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne! İzleyiciler istedi beklenen oldu! İşte diziyle ilgili son karar!

Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne! İzleyiciler istedi beklenen oldu! İşte diziyle ilgili son karar!

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yayınlanan bir sahne sonrası izleyenler ayağa kalktı. İşte RTÜK'e bildirilen o görüntü...

Son zamanların en popüler televizyon dizilerinden biri olan iki farklı aile yapısını ve örüntüsünü konu alan Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle gündem oldu. Hastanede başörtülü çalışanlarla ilgili bir dizide kullanılan ifadeler izleyenleri kızdırdı. Dizi hakkında RTÜK'e şikayetler geldi. İşte izleyenleri sinirlendiren o sahne...

Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne

 Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yanı sıra Müjde Uzman, Settar Tanrıöğren gibi usta oyunculardan oluşa kadrosuyla ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti isimli dizi konu ve hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekiyor. İki farklı ailenin çocuklarının evlenmesiyle başlayan bu hikaye, ülkemizin en kanlı yaralarından biri olan sınıf farklılıklarını gözler önüne seriyor.

Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne

Çiftin ön yargılı ailelerine ve yetiştirilme tarzlarına rağmen kendi evlerini inşa etme mücadelesi izleyenlerin dikkatini çekti. Ancak sevilen dizinin final bölümündeki başörtülü doktor sahnesi sansasyon yarattı.

"SENİ DE KAPATACAKLAR"

Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne

Başörtülü bir doktorun kızını muayene ettiğini gören Kıvılcım karakterinin kızına doğru yönelerek onu başörtülü bir doktora getirdiklerini ve etrafındaki herkesin kapalı olmasından dolayı da onu da kapatmak isteyeceklerini söylediği duyuldu. Dizinin bu sahnesi büyük ses getirdi.

Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne

Bazı sosyal medya kullanıcıları kadın doktor seçimine getirilen kısıtlamaları eleştirirken, çoğu sosyal medya kullanıcısı “toplumda nifak ve kutuplaşma tohumları ekmek için başarılı ödüller verilmesi gerektiğine” inanarak dizinin insanları ayrıştırdığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN