Kızılcık Şerbeti’nin Pembe'si bakın kiminle evliymiş! Sır gibi sakladığı eşi sonunda ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti’nin Pembe'si bakın kiminle evliymiş! Sır gibi sakladığı eşi sonunda ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Pembe karakteri ile büyük ilgi toplayan Sibel Taşçıoğlu'nun özel hayatı son günlerde merak konusu oldu. Evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü ismin eşi da sanat camiasından çıktı.

Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, dizideki performansıyla izleyenlerden tam not alıyor.

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden birinde başrol olan Sibel Taşçıoğlu'nun özel hayatı da merak konusu olmaya başladı.

pembe-unal.jpg

47 yaşındaki Taşçıoğlu'nun, 2016 yıllında oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in akrabası Murat Kolçak Köstendil ile dünya evine girdiği ve evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği öğrenildi.
ic-foto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN