Koray Avcı'dan hayranına olay cevap

Koray Avcı'dan hayranına olay cevap

Şarkıcı Koray Avcı, “Bu adamı herkes çok çabuk unuttu” diyen takipçisine verdiği yanıtla gündem geldi. Cevap olarak yolladığı mesajda hayranına ‘şu’ diye hitap eden Avcı’ya sosyal medya üzerinden takipçileri tarafından tepki yağdı.

Yıllar önce sokak şarkıcılığı yapan ve bir anda yıldızı parlayan Koray Avcı, Twitter üzerinden bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Verdiği cevaptan dolayı eleştirilen şarkıcı için peş peşe paylaşımlar yapılmaya başlandı.

“BİRİ ŞUNA KAÇ KONSER VERDİĞİMİZİ SÖYLESİN”

Koray Avcı, “Bu adamı herkes çok çabuk unuttu abi ben hala dinliyorum. Bir numaralı fanıyım” diyen takipçisine; “Biri şuna yılda kaç konser yaptığımızı falan söylesin. Ve o konserlerde biletlerin tükendiğini… Dünya sahnelerine çıktığımızı da bilmez şimdi” cevabını verdi.

CEVABI TEPKİ ÇEKTİ

Şarkıcının verdiği cevapta “Şu” demesinden rahatsız olan birçok sosyal medya kullanıcısı da peş peş paylaşımlar yaparak Avcı’ya tepki gösterdi. Şarkıcı için “Sana sevgisini gösteren insana ‘şu’ diye cevap vermişsin” ve “Herkes sanatçı olamıyor” gibi yorumlar yapıldı.

61bdaabb86b2472660de7bde.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN