Kova Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Kova Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Kova Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Kova Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Onbirinci güneş burcu Kova, her açıdan en iyi ortak olarak bilinir. Kovalar yalan söylemekten ve hile yapmaktan nefret eder, ödünç almaktan ve linç etmekten kaçınırsınız. Onun burcuna giren insanlar umut verici bir doğaya sahip olma eğilimindedir. Genellikle idealist olmakla tanınırsınız, en proaktif ve entelektüel kişiliği taşırsınız.

Aşk ve diğer güneş işaretleri ile uyumluluk hakkında konuştuğunuzda, aşk ölçeriniz en yüksek yüzdeyi İkizler ve Terazi, Koç ve Yay ile gösterir. Bu işaretlerin neden ve hangi yollarla sizinle uyumlu hale geldiğini okuyun.

KOVA BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

KOVA - KOÇ İLİŞKİSİ

Dinamik bir çift! İkiniz de benzerliklerinizden dolayı aşk ilişkinizden zevk almaya meyillisiniz. İkiniz de birer çözüm yapıcı olduğunuz için, özgünlüğünüz ve taze fikirleriniz için asla mücadele etmeyeceksiniz. Her zaman Kova ve Koç ilişkisinde iyimserlik, karşılıklı saygı ve takdir akışı. Ancak Koç, Kova'yı duyarsız bulabilir ve bu sorunlu zamanlar olabilir. Büyüleyici ve dostane bir bağ, bir çift olarak eşleştirildiğinizde her ikinizin de yarattığı şeydir.

KOVA - BOĞA İLİŞKİSİ

Duygusal cephede Kova ve Boğa arasında çok az ortak nokta vardır, ancak bu zodyaklar bir çift olarak bağlanırsa, iş cephesinde oldukça verimli olabilir. Pratik Boğa, ilginç Kova tarafından her zaman biraz telaşlı hissedebileceğinden, bağ her bakımdan alışılmadıktır. Bununla birlikte, bu son derece hırslı zodyakların hayatta başarılı olmaları için yakıcı bir istek vardır ve bu onları bir ilişkide birbirine yapıştırmanın katalizörü olabilir

KOVA - İKİZLER İLİŞKİSİ

İkiniz de hava burcu grubuna aitsiniz ve zıt karakterlere sahip olabilirsiniz ve kendi kurallarınız ve ideolojileriniz olabilir. Kovalar insanların etrafında olmayı severken, İkizler eksantrikliği ve özgünlüğü sever. Bir yandan İkizler keskin bir şekilde esprili ve genellikle insanlar üzerinde iyi bir izlenim bırakmaya son veren mükemmel bir sohbetçidir, oysa Kova çok esprili ve çok çeşitli insanlarla tanıştığınızda en mutlu olanıdır. Entelektüel olarak çok iyi bir bağınız olduğundan, ikiniz de her zaman dengeli bir ilişki kurarsınız.

kova-burcu-iliski-ozellikleri-arkadas.jpg

KOVA - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Zıt kutupların bir araya gelmesi söz konusu olduğu için bu iki güneş işareti arasındaki uyumluluk hiç de kolay olmayacaktır. Alışılmadık ve açık sözlü Kovalar, duygularını gizlemeyi seven son derece duygusal bir Yengeç ile kaynaşmayı zor bulabilir. İlerici Kovalar, bir Yengeç'in biraz sakin ve rahat tavrına uyum sağlamalıdır. Bu zodyaklar, doğuştan gelen özelliklerinden birkaçını atabilirse, iyi bir akor vurabilirler.

KOVA - ASLAN İLİŞKİSİ

Zıtlıklar birbirini çeker ve bu Kova ve Aslan için çok geçerlidir. Zodyaklar, son derece enerjik ve amaçlı bir ilişki oluşturmak için bir araya gelebilir. Bu ortaklıkta bolca karşılıklı hayranlık var, çünkü bu işaretlerin her ikisi de kendi yollarında çok fazla pozitiflik ve enerji yayıyor. Yaratıcı, bağımsız ve deneysel olmaya yönelik hiç bitmeyen şevkleri, bu ikisini mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Birbirlerinin güçlü yönlerine yaslanmak, uyumluluklarını her açıdan uygun hale getirebilir.

KOVA - BAŞAK İLİŞKİSİ

Bu iki zodyak arasında bir aşk ilişkisi, insanlığa hizmet etme temeli üzerine kurulabilir. Hem Kova hem de Başak, son derece pratik olma ve yaşamda belirledikleri hedeflerine ulaşma konusunda ortak bir kaliteyi paylaşırlar. Bununla birlikte, bir Kova, duygusal olarak daha bağlı ve şefkatli bir Başak'a yaklaşmak için bağımsız ve uzak tutumlarını savuşturmalıdır. Başak, pratiklerini idealist Kovalara vizyonlarını gerçekleştirmede ödünç verebilir.

kova-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

KOVA - TERAZİ İLİŞKİSİ

Genellikle güçlü bir çift olarak etiketlenirsiniz! İkinizin de işbirlikçi bir bağı olduğu için aranızdaki aşk uyumluluğu çok iyi. Muazzam güç ve sayısız fırsat, aramızdaki bağı güçlü kılıyor. Liberyalılar uyumlu bir yaşam tarzı sürdürmeyi severler ve genellikle şeylere hevesle bakarlar, Kovalar ise Terazi'nin onlara verdiği özgürlük ve işbirliğini sever. Birlikte ikiniz harika bir çiftsiniz.

KOVA - AKREP İLİŞKİSİ

Çekingen bir Akrep, daha arkadaş canlısı bir Kova'dan hoşlanmaya başladığında , bir aşk karmaşasına girdiklerinde, kartlarda büyüleyici ama sıra dışı bir ilişki çok fazladır. Hayata karşıt bakış açılarına sahip çarpıcı derecede farklı kişilikler olan bu burçlar, güçlü iradeleriyle farklılıkların üstesinden gelebilirler. Akrep'in gizemli doğası her zaman Kova'nın ilgisini çekecektir ve ikincisinin idealist yolu Akrep için biraz paradoksal olacaktır.

KOVA - YAY İLİŞKİSİ

İkiniz de her türlü ilişkide gelişmeye ve özgürlüğe saygı duyan güzel bireylersiniz. İkiniz de birçok yönden benzersiniz ve çoğu zaman birbirinizin arkadaşlığından zevk alıyorsunuz. Ateş burcu olarak Yay ve hava burcu olarak Kova, hem hayallerin gücüne hem de ideolojiye inanır. Bir yandan Yay cömert ve naziktir ve aynı zamanda doğuştan gelen inançla bilinirken, diğer yandan Kova birden fazla kişiliğe sahiptir ve hemen hemen her duruma uyum sağlar. Kova ve Yay ilişkisi, tüm güneş işaretleri listesindeki en verimli ilişkilerden biri olabilir.

kova-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

KOVA - OĞLAK İLİŞKİSİ

Kovalar, yaşamı Oğlaklardan tamamen farklı bir şekilde algılar ve ele alır, ancak birliktelikleri manyetik bir ilişkiyi teşvik edebilir. Kovalar, pratik Oğlakları çok sıkıcı bulabilirler, ancak hayatın farklı alanlarında mükemmelleşmek için hiç bitmeyen gayretlerine hayran olabilirler. Benzer şekilde, oğlaklar Kovaların yaratıcı yönünden ilham alır ve hayatlarına biraz kıvılcım getirme eğilimindedir. Bu iki uç noktanın birleşimi, birbirinden birçok olumlu şey çıkarabilir.

KOVA - KOVA İLİŞKİSİ

İnsanlığa hizmet etmek için asil bir amaç, iki Kova bir aşk maçında bir araya geldiğinde yapışkan faktör haline gelir. Bu ilişkinin benzersiz özelliği, sadece birbirini önemsemek değil, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için birlikte çalışmaktır. Yaratıcılık ve ilerleme, Kovaların yaşamlarını yönetir ve aralarındaki bağ, toplumda sosyal bir değişimi çağrıştırır.

KOVA - BALIK İLİŞKİSİ

Kova ve Balık arasındaki uyum, rüya ile gerçeğin yeniden birleşmesi olarak adlandırılabilir. Kovalar, zodyakın gerçek vizyonerleridir ve ısrarcı hayalperestler olarak bilinen Balıklarla birlikte olmayı severler. Bu zodyakların her ikisi de büyük bir sezgiye sahiptir ve büyük ölçüde içgüdülerine güvenirler. Bu karşılıklı nitelikler, birbirlerini daha iyi anlamalarına ve güçlü bir iletişim kurmalarına yardımcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN